Asta-i România! Elena Cristian: Ce am pățit eu cu factura i se poate întâmpla oricui: A venit cu 60% mai mult după plafonare şi compensare

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian, redactor-șef DCBusiness, a vorbit, în direct la România TV, despre factura pe care a primit-o la energie electrică. 

"Tariful este fix acelaşi, consumul este fix acelaşi, perioada este aceeaşi, şi cu toate astea factura este cu 60% mai mare, decât cele două facturi care mi-au fost stornate", a explicat, în direct la România TV, Elena Cristian.

„Adică după ce ţi-au fost aplicate plafonarea şi compensarea trebuie să plăteşti cu 60% mai mult?”, a întrebat Andreea Creţulescu, moderatoarea emisiunii.

„Sigur, aştept nişte explicaţii. Compania a promis că va veni cu nişte explicaţii în acest sens, pentru că dacă mi s-a întâmplat mie, se poate întâmpla oricărui abonat al acestei companii. Are vreo 3 milioane de abonaţi şi oricare dintre ei se poate lovi de o asemenea problemă. Eu chiar nu înţeleg. E ca şi cum ţi-ai cumpăra o pereche de pantofi din magazin, iar peste două luni cei de la magazin vin şi-ţi spun: ‚ştii, trebuie să ne mai dai 100 de lei’.

Toţi ne-au garantat, începând cu premierul, că niciun român nu va plăti mai mult după recalcularea facturilor. Eu am un exemplu şi vi-l pot arăta public. Factura mea este cu 60% mai mare decât cea iniţială pe care am şi plătit-o de altfel, dar mi-a fost apoi stornată”, a mai explicat Elena Cristian, conform DCBusiness.

VEZI ȘI: E de noaptea minții! Ce a pățit Elena Cristian cu facturile la energie

VEZI ȘI: Facturi mari. Nicolae Ciucă, anunț în ședința de Guvern

Premierul Nicolae Ciucă a spus, miercuri, că Guvernul este „aproape” de finalizarea pachetului de măsuri pentru protecția populației și a economiei față de evoluția prețurilor la energie și gaze.

„Suntem aproape de finalizarea pachetului de măsuri la nivelul Guvernului pentru a continua măsurile de protecție a populației și a economiei față de evoluția prețurilor la energie și gaze”, a declarat, miercuri, 23 februarie, premierul Nicolae Ciucă la începutul ședinței de Guvern.

„Am avut, de asemenea, întâlnire la nivelul coaliției, măsurile fiind în principiu finalizate. Mâine urmează să desfășurăm o nouă întâlnire în cadrul Comitetului inter-instituțional, urmând ca apoi să comunicăm aceste măsuri, care încă o dată vin să asigure un set de mecanisme, astfel încât protejarea populației și a economiei să se realizeze pe o perioadă mai lungă de timp”, a subliniat Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel