EXCLUSIV  Astăzi, 5 martie 2022, ar trebui să fie cea mai fericită zi din an. Soarele, conjuncție cu Jupiter, impact pentru Pești, Scorpion, Rac, Taur, Fecioară și Capricorn

foto pexel/ 5 martie 2022, cea mai fericită zi din an
foto pexel/ 5 martie 2022, cea mai fericită zi din an

Ziua de 5 martie 2022 este extrem de importantă din punct de vedere astrologic și ar trebui să vină, în primul rând, cu vindecare.

”Pe 5 martie avem ceea ce se numește în astrologie - Cea mai fericită zi a anului. Adică ziua în care Soarele, planeta conștientului, se întâlnește cu Jupiter, planeta optimismului și a expansiunii. Acești doi aștri se întâlnesc o dată pe an, într-un semn zodiacal. În 2022, în Pești” spunea astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în prezentarea emisiunii ce anunța cea mai fericită zi a anului 2022, 5 martie. 

”Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar, în astrologie îi spunem planetă și oferă scheletul de personalitate, baza, fundația. Jupiter, marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, deschiderea minții, înțelepciunea, filosofia, dreptatea, justiția, fără limite. Jupiter, ce atinge, aduce prosperitate, posibilitatea de a acumula, încredere.” spune Daniela Simulescu. Astrologul subliniază că de data aceasta, când cei doi aștri se întâlnesc în Pești, ”îi va ajuta foarte mult pe cei cu semne de apă în astrogramă”, respectiv Pești, Scorpion, Rac. ”Ei vor fi cei mai avantajați. Apoi vorbim despre cei cu foarte mult marcaj de pământ - Taur, Fecioară, Capricorn. Ei resimt cel mai ușor această conjuncție. Ceilalți vor fi mai provocați” continuă Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Ce putem face pe o conjuncție Soare - Jupiter? ”Să ne punem de acord cu sufletul nostru” spune Daniela Simulescu. ”Jupiter se simte foarte bine în Pești. Tot ce atinge amplifică. Am putea și vă invit să faceți ceva pentru voi în jurul acestei date, să faceți ceva pentru sufletul vostru și să aveți încredere.” 

Astăzi este și ziua în care Venus și Marte se pregătesc să iasă din Capricorn și să intre în semnul Vărsătorului. ”Avem o conjuncție care aduce multe stabilitate, mult pragmatism. Ar fi păcat să nu fie folosită în această zi, alături de conjuncția Soare-Jupiter, și să nu faci ceva pentru tine” spune astrologul. ”Sunt multe șanse. O asemenea conjuncție este importantă mai ales ca să prindem încredere în noi. Dacă știi că ai probleme cu încrederea, în jurul acestei date poți să faci lucruri pentru tine ca să-ți dai seama până unde duce această încredere.” continuă Daniela Simulescu, subliniind că e ”mare nevoie de romantism, acceptare, vindecare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel