EXCLUSIV  Astrogramă Cătălin Predoiu: Prezența lui Marte în Leu i-a conferit dorința de putere, control și capacitatea de a conduce. Curaj, mândrie și neînfricare în momentele de criză

AGERPRES
AGERPRES

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic lui Cătălin Predoiu. 

Cătălin Predoiu, avocat și actualul ministru de interne al Guvernului României, s-a născut pe 27 august 1968, în Buzău. Observăm din start că este un nativ Fecioară. Adică un om care este atras de muncă, perfecțiune, organizare, disciplină, logică, atenție la detalii. Doar că acesta nu are doar Soarele în Fecioară, ci și Mercur, Venus, Jupiter, Uranus și Pluto în același semn. Cătălin Predoiu beneficiază de un aspect special în astrograma natală, un stellium în Fecioară. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu o persoană căreia nu îi place să piardă timpul, care caută numeroase explicații pentru tot, care întoarce o situație pe toate părțile, care se detașează de emoție pentru o abordare obiectivă. 

Luna se afla în semnul Balanței, ceea ce înseamnă că are adevărate calități de diplomat, știe să negocieze și este permanent preocupat de justiție, echilibru și armonie. Am putea spune că nevoia lui principală este aceea de a găsi dreptatea. 

Prezența lui Marte în Leu i-a conferit dorința de putere, control și capacitatea de a conduce. Curaj, mândrie și neînfricare în momentele de criză. 

 

A absolvit cel mai bun liceu din Buzău

Buzoianul Cătălin Predoiu face parte din galeria selectă a absolvenţilor Colegiului „B. P. Hasdeu" care au avut o evoluţie de invidiat, fără să uite de unde au plecat. Își amintește cu drag de acele vremuri când se bucura de spiritul de prietenie care domnea în liceu între elevi.

„Viața de "hasdeian" a fost una dintre cele mai frumoase perioade. Pot să spun că pentru mine a fost mai frumoasă decât viața de student. Colegiul Național B.P. Hasdeu a fost și este cel mai bun liceu din Buzău. Învățam, dar ne plăcea să ne trăim tinerețea și să ne distrăm. Făceam foarte mult sport, mergeam la ceaiuri dansante... ca orice adolescent. Mai țin legătura cu foștii mei colegi. Nu merg la Buzău pe atât de des pe cât mi-aș dori, dar de câteva ori pe an tot mă duc în orașul în care am crescut", spunea Cătălin Predoiu într-un interviu pentru DC News.

Cătălin Predoiu, la 20 de ani

Întrebat cum era la 20 de ani, politicianul ne-a zis: ”La 20 de ani eram deja student şi mă gândeam exclusiv la viitoarea carieră de jurist. Eram pasionat de drept şi devoram tratatele cu disperare. Nu am fost niciodată un ”tocilar", citeam totul ca pe o poveste frumoasă. Stăteam ore întregi în liniştea bibliotecii, dar nu eram singur, biblioteca era plină în vremurile acelea". Vedeți mai multe aici - https://www.dcnews.ro/interviu-aniversar-catalin-predoiu-amintiri-emo-ionante-din-urma-cu-20-de-ani_452204.html#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel