EXCLUSIV  Astrograma lui Adrian Zuckerman. Daniela Simulescu: „Arma sa cea mai prețioasă este intuiția”

Foto: DC News TV
Foto: DC News TV

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Adrian Zuckerman.

Adrian Zuckerman, avocat și fost ambasador al SUA în România, s-a născut pe 22 septembrie 1956, în București. Observăm că este un nativ Fecioară. Și ca orice reprezentant al acestui semn zodiacal, avem de-a face cu o persoană foarte calculată, meticuloasă, dornică de perfecțiune și a se face utilă, rațională, cu atenție la detalii și cu un simț practic deosebit. Ce trebuie reținut este că este născut în ultima zi a Fecioarei, deci am putea spune că a dus în spate întotdeauna o responsabilitate serioasă. 

Mercur, planeta minții și a comunicării, se afla în semnul Balanței. Ce înseamnă asta? Că se pricepe de minune să găsească replicile cele mai potrivite, că are un discurs de diplomat încă din primii ani de viață și că știe să poarte negocierile astfel încât ambele părți să aibă de câștigat. Oamenii cu Mercur în Balanță sunt atrași și de găsirea adevărului sau obținerea dreptății. În astrologie, Balanța guvernează justiția. Nu degeaba este și avocat! Și cum Mercur era retrograd, nativul reușește să se pună întotdeauna și în postura celorlalți înainte de a lua o decizie. 

Marte, planeta acțiunii, se afla în semnul Peștilor. Dacă până acum am amintit de pragmatism și calități intelectuale, de data aceasta trebuie menționat că arma cea mai prețioasă a lui Adrian Zuckerman este intuiția. Dacă ar fi să ni-l imaginăm pe acesta precum un soldat, am avea unul care se adaptează, se mulează și care posedă un al șaselea simț. Și destul de impredictibil pentru oponenți. 

Nodul Nord, punctul astrologic care ne arată destinul, se afla în Săgetător. Un alt semn legat de cunoaștere, justiție, dar și tot ce înseamnă depășirea limitelor, la propriu și/sau la figurat. Călătoriile i-au schimbat viața și i-au adus un sens. 

Cine este Adrian Zuckerman

 

Adrian Zuckerman a fost ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România între noiembrie 2019 și ianuarie 2021. Născut în România, Zuckerman a emigrat în Statele Unite împreună cu familia sa în 1965, când avea zece ani, și a obținut ulterior cetățenia americană. Cariera sa înainte de a deveni ambasador a fost concentrată în domeniul dreptului, fiind avocat specializat în imobiliare la o firmă prestigioasă din New York.

Pe durata mandatului său, Zuckerman a fost un susținător puternic al parteneriatului strategic între România și SUA, cu accent pe colaborarea în domenii precum securitatea, apărarea și comerțul. Acesta a promovat constant eforturile României în combaterea corupției și consolidarea statului de drept. A susținut și independența justiției în fața unor tentative de subminare a acesteia.

O altă temă de bază a madatului său a fost importanța colaborării militare dintre România și Statele Unite. El a sprijinit prezența militară americană în România și parteneriatul în cadrul NATO. Tot el a promovat și colaborarea în domeniul energiei nucleare și investițiile în infrastructura energetică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel