EXCLUSIV  Astrograma lui George Simion arată „un moment important”: Până în ianuarie 2025, va avea parte de evenimente memorabile

George Simion
George Simion

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui George Simion. 

George Simion, deputat și președinte al partidului AUR, s-a născut pe 21 septembrie 1986, în Focșani, județul Vrancea. Observăm că este un nativ Fecioară. Zodia reprezintă nucleul personalității. Deci avem de-a face cu un nativ foarte pragmatic, atent la detalii, meticulos, muncitor, critic (mai ales cu sine), perfecționist, dornic să rezolve probleme, (prea) rațional. 

Luna, astrul care ne arată cum simțim și cum procesăm emoțiile, dar și guvernatorul astrogramei, se afla la 29 grade Berbec. În teoria astrologică, ultimul grad al unui semn zodiacal(semnul are 30 grade) este unul special. Este denumit grad anaretic. Orice planetă așezată la gradul 29 nu se supune deloc regulilor. Și cum Luna este în Berbec, semnul pionieratului, avem o persoană cu multă ambiție, curaj, dorință de a lupta și câștiga întotdeauna, dar și furie îmbuteliată. 

Mercur, astrul comunicării și al gândirii, se afla în Balanță. Aici, Mercur este precum un justițiar, vobește tot timpul de dreptate, de moralitate. Careul cu Neptun îl poate face nehotărât și evitant câteodată. 

Marte, planeta masculinității și a acțiunii, se afla în Capricorn. Dacă este să ni-l imaginăm pe George Simion precum un soldat, am avea unul focusat, încăpățânat, care nu se teme de sarcini grele, cu țeluri înalte. Și cu multă multă răbdare! De fapt, am avea comandantul trupelor. Aici avem un mic paradox. Cu Luna în Berbec simte nevoia să acționeze imediat, dar Marte în Capricorn îl ponderează astfel încât să își atingă obiectivele. 

George Simion are ascendentul în Rac. Ascendentul reprezintă filtrul tău către lume și modul în care te percep ceilalți, fizic, dar și ca prima impresie. Ori Racul este semnul familiei, al rădăcinilor, al tradițiilor, al casei. Deci nativul este privit ca un om al poporului. 

Cu Nodurile Lunare pe axa Berbec(Nodul Nord)-Balanță(Nodul Sud), menirea lui George Simion este aceea de a învăța să negocieze. Dar nu doar pentru alții, cum a făcut în nenumărate rânduri prin acțiunile lui, ci și pentru el. Și să își asume că relațiile nu sunt perfecte. Să nu accepte ce nu poate fi acceptat. Și cum acum se află chiar la întoarcerea Nodurilor Lunare, un moment important în viața oricum, am putea spune că până în ianuarie 2025, nativul va avea parte de evenimente memorabile. 

 

La final, vă invităm să urmăriți un interviu acordat, miercuri, de George Simion la DC News:

 

 

Youtube video image

George Simion este un militant unionist. La 1 decembrie 2019, Simion anunța crearea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), iar un an mai târziu, partidul său ajunge în Parlamentul României cu aproape 9 procente din voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel