EXCLUSIV  Astrograma lui Nicolae Ciucă. Tot ce trebuie să știi despre candidatul PNL la prezidențiale

Nicolae Ciucă. Inquam Photos / George Călin
Nicolae Ciucă. Inquam Photos / George Călin

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, i-a făcut astrograma lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, candidatul național-liberalilor la alegerile prezidențiale.

Urmăriţi emisiunea marți 29 octombrie, de la ora 10:00, pe DC News, DC News TV, pe Facebook şi pe Youtube, pentru a afla secretele astrologice ale candidatului PNL la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă s-a născut pe 7 februarie 1967, în localitatea Plenița. Liderul PNL este un nativ cu Soarele în Vărsător. Fiind un semn de aer, bineînțeles că personalitatea sa a beneficiat de toate proprietățile caracteristice: viziune, detașare, curiozitate, inspirație, dorința de a inova, de a aduce pace, de a crea un impact într-un grup mare de oameni, noncomformism.

În momentul nașterii, Luna se afla în semnul Capricornului. Unul dintre cele mai bune aspecte pe care le poate avea un conducător. De ce? Pentru că nevoia lui principală este de a organiza, conduce, câștiga, stabiliza, de a atinge obiective mărețe, de a urca pe scara socială. Luna în Capricorn îi ajută pe oameni să își păstreze emoțiile și să ia decizii, chiar și în cele mai mari crize/tumultuoase vremuri.  Ba chiar am putea spune că atunci se simte cel mai bine. Vrea respect și pune preț pe tot ce este tangibil si pe siguranță.

Mercur și Venus se aflau în semnul Peștilor, nemaipomenit pentru o persoană care creează scenarii, strategii și planuri de război. Mercur îi oferă intuiție și posibilitatea de a specula imediat orice semnal.

Mai multe poți afla, marți, 29 octombrie, începând cu ora 10:00.

Emisiunile speciale, realizate de astrologul DC News, Daniela Simulescu, sunt difuzate, pe canalul de YouTube DCNews începând de luni, 28 octombrie 2024. Dacă nu te-ai abonat încă, o poți face acum.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel