EXCLUSIV  Astrograma PNL pentru alegerile din 2024. Daniela Simulescu, despre detaliul care se potrivește cu harta României / video

Daniela Simulescu Astrosens Astrograma PNL
Daniela Simulescu Astrosens Astrograma PNL

Daniela Simulescu, de la Astrosens, a realizat astrograma principalelor partide politice din România. Astfel, în această ediție avem de-a face cu PNL - un partid orientat către mediul privat, dornic să ofere și el persoane importante politicii românești.

Potrivit Danielei Simulescu, pentru a realiza cu succes astrograma unui partid politic este importantă data înființării acestuia. Astfel, PNL-ul pe care îl știm astăzi, a luat formă la 15 ianuarie 1990 - data folosită în realizarea astrogramei.

„Trecem la PNL. Data înființării pe care am găsit-o eu este 15 ianuarie 1990. De data aceasta avem un partid cu Soarele în Capricorn, și nu e doar Soarele. Avem Soare, Saturn, Neptun, Mercur, Uranus, toate în Capricorn. 

Acest arhetip este unul foarte serios, din punctul meu de vedere, foarte orientat către pragmatism, PNL-ul fiind de doctrină de dreapta. Capricornul vorbește despre business, despre afaceri, de tot ce înseamnă întreprinderi mici, mijlocii, mari.

Youtube video image

Bineînțeles, PNL-ul luptă pentru tot ce înseamnă companii, mediul privat. Dacă un partid precum PSD este în Gemeni - care luptă pentru toate clasele sociale, pentru egalitate, iată că PNL-ul are această zonă de afaceri. 

Ce trebuie observat la PNL: Avem foarte mult Capricorn, avem și aici un Marte în Săgetător pe care îl regăsim și la PSD, acest detaliu potrivindu-se și cu harta României. Românii sunt sub Săgetător și iată că acest Marte pică și în casa a 10-a.

Deci, și PNL-ul vrea întotdeauna să dea conducători, să dea persoane importante și așa mai departe. Ce am văzut la PNL: Este un partid care se chinuie puțin mai mult decât alte partide. Trebuie să muncească, iar câteodată muncește mai în spate, nu se știu multe despre ce face”, a spus Daniela Simulescu, la Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel