EXCLUSIV  Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, anunțase din august că urmează ceva crunt: Aspect de care mă tem. Începând din 5 octombrie, mi-e teamă la nivel mondial/ VIDEO

Astrologul DCNews și Astrosens prevăzuse că, la nivel mondial, urma ceva de care să ne temem. 

”Marte este cunoscut ca fiind Zeul Războiului, dar să știți că Venus este mult mai războinică decât Marte, a creat mai multe războaie. Pe 5 octombrie, avem un aspect de care eu mă tem. Este o conjuncție între Marte și Nodul Sud în Balanță. Va trezi tipare de agresivitate mai ales în zona partenerială. Începând cu 5 octombrie, îmi este puțină teamă la nivel mondial” spunea astrologul DCNews și Astrosens Daniela Simulescu, într-o emisiune din 24 august 2023. 

Youtube video image

În data de 7 octombrie, Hamas a atacat Israelul. Teroriștii Hamas din Fâșia Gaza au intrat peste participanții la un festival din Israel, pe care i-au ucis sau i-au luat ostatici. Infiltrându-se printre cei care treceau în fiecare zi în Israel, la muncă, 20.000 la număr, ei au atacat kibuțuri întregi lăsând în urmă imagini greu de privit. Au ucis bebeluși, femei însărcinate, familii îmbrățișate. Au decapitat. Au ars. În urma lor, au lăsat imagini terifiante, iar Israelul, astăzi, se pregătește să radă Hamas de pe fața Pământului. 

În Israel, ultimul bilanț anunța 1300 de morți. Printre ei, se numără și români, cu dublă cetățenie. Palestina tocmai a anunțat, conform Reuters, că are 2450 de palestinieni uciși și 9200 de răniți. Israelul trebuia să intre încă de ieri dimineață în Fâșia Gaza, peste 1 milion de locuitori de aici fiind alertați să-și părăsească locuințele. Însă, în ciuda încercării de evacuare a teritoriului, granița cu Egiptul, care trebuia să fie deschisă sâmbătă, a rămas închisă. Niciun cetățean străin nu a reușit să plece din Gaza. Acolo trăiesc 350 de români, din care 200 au cerut ajutor pentru evacuare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel