Atac armat în Constanța: Un bărbat a fost împușcat în propria casă, autorul este căutat de poliție

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un bărbat din Constanța a fost împușcat în plină zi, în propria casă, de către un necunoscut.

Un incident șocant a avut loc astăzi în Constanța, unde un bărbat a fost împușcat în locuința sa de către un individ necunoscut. Atacul s-a petrecut în jurul orei 12:00, într-un imobil situat în centrul orașului.

Conform informațiilor furnizate de autorități, poliția a fost alertată printr-un apel la numărul de urgență 112, care semnala că un bărbat înarmat a pătruns într-o casă și a deschis focul asupra proprietarului.

Agresorul a tras cu un pistol, posibil cu bile, rănindu-l pe proprietar în zona bărbiei, după care a fugit de la fața locului. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost ulterior transportată la Spitalul Județean Constanța, unde se află în afara oricărui pericol.

Imediat după incident, toate patrulele Poliției Municipiului Constanța au fost mobilizate în zonă, iar echipele Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu și ale Serviciului Criminalistic au intervenit pentru a efectua cercetări amănunțite la fața locului.

Poliția continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs atacul și pentru a-l prinde pe autorul faptei. Comunicatul oficial al Poliției precizează că cercetările sunt în desfășurare și se vor lua toate măsurile legale necesare.

”La data de 13 august, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în curtea locuinței unei alte persoane, având un pistol (posibil cu bile) și ar fi tras asupra proprietarului, apoi ar fi părăsit zona.

Proprietarul imobilului ar fi fost rănit în zona bărbiei și ar fi primit îngrijiri medicale. La fața locului au fost direcționate toate patrulele Poliției Municipiului Constanța.

De asemenea, în zonă s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu și Serviciului Criminalistic, în vederea efectuării cercetării la fața locului. Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul dat de către Poliție.

Crește numărul de atacuri armate în România

Anul 2024 a marcat o creștere vizibilă a numărului de atacuri armate în diverse regiuni ale țării. Aceste incidente au avut loc atât în mediul urban, cât și în cel rural, afectând comunități din întreaga țară. Motivele din spatele acestor atacuri au variat, de la conflicte personale și răfuieli între grupări criminale, până la atacuri spontane cauzate de diverse tulburări mintale.

În fața acestei creșteri alarmante, autoritățile române au intensificat măsurile de securitate și au inițiat campanii de prevenire și control al armelor de foc. Poliția a efectuat raiduri în diverse locații suspecte și a confiscat un număr semnificativ de arme ilegale. De asemenea, au fost implementate programe de educație și sensibilizare publică cu privire la pericolele deținerii și utilizării nelegale a armelor de foc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel