Atac armat asupra unei mașini de penitenciar, în Franța. Temutul deținut „Musca“ a scăpat / Update: Sute de ofițeri au fost mobilizați / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Doi ofițeri de penitenciar au fost uciși după un atac asupra unei mașini care transporta un deținut.

Update:

Sute de ofițeri de poliție au fost mobilizați după ce bărbații înarmați au atacat un convoi de penitenciar din Franța și un condamnat care ar fi poreclit „Musca” a scăpat.

Doi ofițeri de închisoare au fost uciși și alte trei persoane au fost rănite grav după „atacul cu mașina cu berbec” raportat pe o autostradă din Incarville, în regiunea Eure, nord-vestul Franței.

Știrea inițială:

Alte trei persoane sunt grav rănite în urma „atacului cu mașină cu berbec” raportat pe o autostradă din Incarville, în regiunea Eure, din nord-vestul Franței, scrie Sky News.

Deținutul evadat este un bărbat pe nume Mohamed care a fost condamnat pentru „furt prin efracție” și este supranumit „Musca”, potrivit Le Parisien.

Mohamed a fost dus de dimineață în fața unui judecător din Rouen, fiind acuzat de tentativă de omor, relatează BFM TV.

Atacul asupra dubei închisorii a avut loc în timp ce „Musca” era transportat înapoi la închisoarea din Evreux, adaugă postul francez.

Prizonierul evadat a fugit cu cei care au atacat mașina, mai scrie Le Parisien.

Cum a fost atacată mașina penitenciarului

Mai mulți bărbați au folosit două vehicule pentru a viza convoiul, a declarat o sursă din poliție pentru agenția de presă franceză AFP. Unul dintre vehicule a fost găsit ars într-o locație care nu a fost precizată de sursă.

Convoiul închisorii a fost atacat la o gheretă de taxare de pe autostrada A154, în jurul orei 11:00, ora locală, potrivit rapoartelor.

Ministrul francez al justiției Eric Dupond-Moretti a postat pe X: „Un convoi de închisoare a fost atacat în Eure. Doi dintre ofițerii noștri de închisoare au murit, trei sunt grav răniți. Toate gândurile mele sunt la victime, la familiile lor și la colegii lor”, a scris acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel