Atac mafiot transformat în atentat. Mai mulţi bărbaţi înarmaţi au intrat într-un restaurant şi au început să tragă. Persoanele vizate, tată şi fiu, se aflau la masa de Crăciun

FOTO cu caracter ilustrativ: Freepik@ArtPhoto_studio
FOTO cu caracter ilustrativ: Freepik@ArtPhoto_studio

Mia mulţi bărbaţi înarmaţi ar fi deschis focul asupra clienţilor unui restaurant din Dublin, Irlanda, într-un atac de tip mafiot transformat în atentat. Cei vizaţi de atacatori erau tată şi fiu şi se aflau la masa de Crăciun. 

Conform presei britanice, un bărbat de 40 ani primeşte îngrijiri pentru rănile suferite şi se află în stare critică. El este internat la Spitalul James Connolly, după ce a fost dus acolo de o rudă. 

Unul dintre atacatori, în vârstă de 20 de ani, a fost doborât de unii dintre clienţii restaurantului şi rănit fatal cu un cuţit. 

Poliţia irlandeză a intensificat acum patrulările în Dublin, scrie Daily Mail. 

"Atacul are legătură cu crima organizată şi a avut loc în timp ce mai multe persoane, inclusiv familii cu copii, serveau masa de Crăciun", transmite Poliţia. Ambele victime erau cunoscute de poliţie pentru implicarea lor în crima organizată, aşa că detectivii cred că totul a fost o reglare de conturi, plecând de la o tranzacţie eşuată cu droguri şi arme. 

"Poliţia va continua investigarea incidentului. Un bărbat de 20 de ani a fost rănit fata. Un al doilea bărbat, de 40 de ani, primeşte îngrijiri după ce a fost împuşcat, dar starea lui este critică. Nu au fost făcute arestări la acest moment", transmite un purtător de cuvânt al Poliţiei irlandeze. 

A garda spokesperson told the MailOnline: 'Gardaí are continuing to investigate an incident that occurred at premises on the Main Street in Blanchardstown Dublin 15 at around 8pm on Sunday, 24th December 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel