Atacatorul lui Trump, neutralizat la scurt timp după ce a deschis focul - Video

Captură Twitter OSINTDefender
Captură Twitter OSINTDefender

Matthew Crooks, tânărul care a deschis focul în direcţia lui Donald Trump la un miting electoral din Butler, Pennsylvania, a fost neutralizat la scurt timp după ce l-a rănit pe fostul preşedinte american. 

Donald Trump a fost atins de un glonţ în zona urechii drepte după ce un bărbat de 20 de ani a deschis focul la un miting electoral din Butler, Pennsylvania. FBI a confirmat că a fost o tentativă de asasinat la adresa lui Donald Trump. Atacatorul a tras mai multe focuri dintr-o poziţie înaltă, aflată însă în apropierea locului de unde Donald Trump îşi susţinea discursul. 

Acesta a fost filmat stând întins pe burtă pe acoperişul unei clădiri din apropiere. Serviciul Secret l-a neutralizat însă imediat pe tânăr. 

Biroul Federal de Investigații (FBI) l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, un tânăr de 20 de ani din Pennsylvania, drept suspectul care a împușcat sâmbătă într-un miting de campanie a lui Trump, a informat un reporter CNN, citând surse.

Trăgătorul a folosit o pușcă semiautomată de tip AR-15 pentru a efectua atacul, a declarat un oficial american, vorbind pentru WP , sub condiția anonimatului.

În ultimele ore a apărut un videoclip care arată reacția imediată a unui lunetist al Serviciului Secret care se implică automat în schimbul de foc cu atacatorul.

După cum a confirmat Serviciul Secret, atacatorul a fost „neutralizat” la foarte scurt timp după împușcătură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel