Atacuri cu cuţitul la Constanţa. Doi bărbați, înjunghiați

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Doi bărbați din Constanța au fost înjunghiați de o persoană necunoscută și au ajuns la spital.

Un tânăr a fost înjunghiat de mai multe ori în spate, luni seara, în zona unui hipermarket de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD C de terapie intensivă, echipajul medical preluând "un bărbat de aproximativ 26 de ani, cu multiple plăgi în zona spatelui, care a fost transportat la spital în stare de conştienţă".

Agresorul a reuşit să fugă, acesta fiind căutat de poliţişti.

"În cursul serii am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar afla înjunghiată în zona ICIL din municipiul Constanţa. Se depun toate eforturile pentru identificarea autorului. (...) Se efectuează cercetări, se audiază persoane, se fac demersuri în vederea identificării unor camere de supraveghere", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean, preluat de Agerpres.

A doua persoană înjunghiată

Ulterior, aproape de miezul nopţii, la scurt timp de la producerea atacului, o altă persoană a fost înjunghiată într-o altă zonă din municipiul Constanţa, victima fiind transportată la spital.

"Am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în zona Abator din municipiul Constanţa s-ar afla o persoană înjunghiată. Se efectuează cercetarea la faţa locului. Din primele informaţii ar fi vorba despre un conflict între rude, pe fondul consumului de alcool. Victima, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată la spital, fiind conştientă", a informat IPJ.

Conform sursei citate, un bărbat în vârstă de 34 de ani, bănuit că ar fi comis infracţiunea, a fost condus la audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel