„Atentat” la buzunarele românilor. Chirieac: Economia, după venirea lui Boloș la Ministerul Finanțelor, suferă enorm

Inquam Photos / Saul Pop
Inquam Photos / Saul Pop

Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre românii care sunt nemulțumiți de veniturile obținute și categoriile profesionale care au început să iasă în stradă.

Tot mai multe categorii profesionale din România își manifestă nemulțumirea față de veniturile salariale mici raportate la prețurile din magazine. Analistul politic Bogdan Chirieac a avut o intervenție telefonică la Realitatea Plus, unde a evidențiat măsurile luate de coaliția PSD-PNL în ultimul an care au afectat în special IMM-urile.

El a spus că nu există riscul ca „alegerile să fie blocate“ din cauza protestelor diferitelor categorii profesionale: „Ar fi foarte grav și nu cred că se va merge până acolo!“

„Totuși, multe categorii sociale cer drepturi care nu sunt neîndreptățite, dar sunt nesustenabile. De exemplu, în mediul privat, taxele au fost crescute aberant. Practic s-au desființat micro-întreprinderile, s-au dat lovituri groaznice mediului privat, în timp ce cheltuielile statului continuă să crească“, a spus analistul politic.

Bogdan Chirieac a mai zis că „statul nu reușește sub nicio formă să își reducă cheltuielile în timp ce așteptăm desigur o creștere substanțială a pensiilor începând cu 1 septembrie“.

„Nu știu cum vor fi susținute în viitor“, a adăugat analistul politic privitor la creșterea pensiilor.

„Economia României, după venirea lui Boloș la Ministerul Finanțelor, suferă enorm.“, a zis Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI        -      Cine ar fi candidatul comun PSD - PNL la Primăria București. Chirieac: Mă aștept ca el să fie anunțat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel