Atenție șoferi! Pericol uriaș pe șosele. Centrul Infotrafic avertizează

Polei
Polei

Polițiștii avertizează cu privire la poleiul format pe șosele și le recomandă șoferilor să conducă prudent. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, este semnalată depunere de polei pe DN 3, între localitățile Tămădău și Fundulea, județul Călărași.

”Reduceți viteza considerabil! Evitați manevrele periculoase! Folosiți frâna de motor!”, avertizează polițiștii. 

Situația traficului pe arterele principale se prezintă astfel:

- pe autostrada A1 București-Pitești, carosabilul este uscat pe tronsonul 11-49. Între kilometrii 49-120, carosabilul este umed, la negru. La această oră, valorile de trafic sunt moderate pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A1 București-Pitești. Se acționează cu 4 autospeciale de deszăpezire, fiind împrăștiate, în cursul nopții, 106 tone de material antiderapant);

- pe autostrada A2 București – Constanta, carosabilul este umed, la negru, traficul fiind redus. Administratorul drumului acționează cu 10 utilaje de deszăpezire;

- pe autostrada A3 București-Ploiești, carosabilul este la negru, umed. La această oră, nu mai acționează utilaje de deszăpezire. Traficul este redus.

- jud. Buzău, DN2E85 Urziceni – Buzău, carosabilul este umed, la negru, fără polei. Se actionează cu 4 utilaje de deszăpezire, nefiind probleme de fluență nici pe alte drumuri naționale din județ.

- jud. Ialomița, este semnalat polei pe DN2 Cotorca-Lilieci și pe DN2A Urziceni-Slobozia, traficul fiind redus la această oră. Se acționează cu 3 utilaje de deszăpezire.

- jud. Dâmbovița, ninge ușor, carosabilul este umed, fără să fie semnalate porțiuni cu polei. Valori de trafic reduse pe principalele artere rutiere din județ.

- jud. Prahova, pe principalele artere rutiere este semnalată ceață, vizibilitatea fiind redusă sub 100 de metri. Carosabilul este umed, la negru, nefiind înregistrate evenimente rutier în cursul nopții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel