Atenționare de la astre dacă ești născut în zodia Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Intrarea Soarelui în Leu și retrogradarea lui Venus în același semn de pe 23 iulie vor lua cu asalt viețile a patru nativi. 

Cei născuți în semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Pe lângă cele două evenimente care vor schimba vara din 2023, să nu uităm că și Lilith este prin preajmă. Sau unele careuri cu Jupiter și Uranus din Taur. Sau o inconjuncție cu Neptun. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, debutează retrogradarea duminică. Și te va ține în priză până pe 4 septembrie. Și bineînțeles, pentru că se află în Casa a 4-a, vei avea tot felul de situații legate de familie, dar și de locul în care stai, de locuință.Retrogradând, vor fi readuse în discuție tot felul de subiecte pe care tu le-ai dorit îngropate. Totuși, o să urmeze o perioadă nemaipomenită ca să te ocupi de redecorare, să înfrumusețezi locuința și să îi aduci mai mult confort.

Preocuparea ta pentru confort trebuie să fie una activă până pe 27 august. Marte tranzitează Casa a 5-a. Deci, vorbim despre pasiune, iubire, culoare, dramatism, bucurie. Dar și grabă. Pentru că Marte în tranzit în această casă, chiar și pe tine, te agită, vrea să iubească și nu stă la discuții. Își dorește totul pe repede înainte. Cu alte cuvinte, nu vei sta potolit deloc!

Citește mai mult pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel