Ați mâncat vreodată ciorbă de murături?
Poate sună ciudat, dar e delicioasă și se prepară în doar 15 minute.
500 g murături asortate
1 ceapă medie
1 ardei gras
1 morcov
1 bucată de țelină
1 rădăcină de păstârnac
2 cartofi
2 roșii în bulion
Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă. După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, pe care le-ai tocat mărunt. După alte zece minute, poți adăuga cartofii tăiați cubulețe.
Potrivit retetepractice.ro, după ce au fiert și cartofii, adaugă cele două roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o cu smântână și verdeață.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu