Atletico Madrid a făcut egal la Betis şi relansează lupta la titlu în La Liga

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Atletico Madrid nu a reuşit să câştige pe terenul celor de la Betis Sevilla, astfel că doar un punct o mai desparte de locul doi, ocupat de Real Madrid. 

Trupa lui Diego Simeone a deschis scorul în minutul 5 prin Ferreira Carrasco, după o minge deviată de Correa în fața porții. Însă andaluzii au egalat repede prin Tello, cu o reluare superbă, după ce a profitat de indecizia lui Gimenez.

Betis a forțat victoria după pauză, dar Oblak s-a opus la lovitura de cap a lui Emerson și a reușit o paradă în fața lui Lainez cu un sfert de oră înainte de final. Dar Correa putea aduce în prelungiri 3 puncte prețioase pentru rojiblancos, însă a intervenit providențial Claudio Bravo.

S-a încheiat 1-1, iar Atletico revine pe primul loc, cu doar un punct avans față de Real Madrid după 30 de etape. Barcelona este pe 3, la 2 lungimi de lider, scrie digisport.ro

Real Madrid, în spatele rivalei locale 

Real Madrid este la doar un punct de lider după ce a câştigat meciul cu FC Barcelona, din duelul Clasico al fotbalului spaniol, cu 2-1. Lupta la titlu este extrem de încinsă, şi Barcelona fiind extrem de aproape de primul loc, la doar două puncte. 

În plus, până la finalul campionatului, Barcelona o va întâlni în meci direct pe Atletico Madrid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel