"Attenzione, pickpocket". Monica Poli, italianca devenită senzaţie pe Tik Tok, avertizează turiştii despre hoţii de buzunare de 30 de ani

Fotografie de la Tim Gouw, Pexels
Fotografie de la Tim Gouw, Pexels

Monica Poli a devenit virală pe internet datorită TIk Tok. Aceasta avertizează turiştii din Veneţia despre hoţii de buzunare într-un mod extrem de zgomotos. 

"Attenzione, Pickpocket" a devenit un adevărat trend pe TikTok, iar Monica Poli este femeia care a făcut aceste două cuvinte celebre în Veneţia şi în întreaga lume. Aceasta şi-a spus povestea pentru Insider

Conform sursei citate, Poli se luptă cu hoţii de buzunare din Veneţia de 30 de ani, iar în ultimii ani a devenit un fenomen internaţional. Modul în care strigă pe străzile oraşului italian "Atenţie, hoţi de buzunare" a devenit viral, iar videoclipurile ei sunt vizionate de milioane de ori. 

Aceasta a declarat că nu este îngrijorată că atrage atenţia asupra persoanelor greşite. "Ceva în interiorul meu mă face să îi recunosc imediat", a spus femeia. 

Dar misiunile ei nu sunt mereu uşoare sau încununate cu succes. În urmă cu cinci ani, un grup de fete care furau din buzunarele turiştilor au atacat-o pe stradă.

"Patru fete m-au atacat, iar oamenii doar s-au oprit să se uite. Eram complet singură. Oamenii se uitau, dar nu ajutau. A fost groaznic. A trebuit să port un guler cervical 20 de zile. Dar nu contează. Voi continua să îmi fac treaba", a declarat Poli. 

Monica Poli afirmă că, după decenii de muncă susţinută, hoţii de buzunare au început să o recunoască. 

"Bărbaţii îmi arată degetul mijlociu şi îmi fac poze. Fetele fug. Poate cred că sunt nebună, nu ştiu!", a mai declarat Poli. 

VEZI AICI UNUL DINTRE CLIPURILE VIDEO CU MONICA POLI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel