Au fost găsite 11 cadavre în Ojinaga, la frontiera cu SUA, pe o rută de trafic de droguri

Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay

În orașul mexican Ojinaga au fost găsite 11 cadavre.

Atenţie, urmează informații care vă pot afecta emoţional!

Unsprezece cadavre, dintre care două decapitate, au fost descoperite vineri în oraşul mexican Ojinaga, la frontiera cu SUA şi pe ruta traficului de droguri din statul mexican Chihuahua, au anunţat autorităţile, transmite AFP, conform Agerpres.

Zona unde au fost găsite trupurile este scena unui conflict între grupări criminale pentru controlul acestei regiuni vecine cu statul american Texas, a declarat pentru presă procurorul Cesar Jauregui.

„Ni s-a semnalat descoperirea, în împrejurimile Ojinaga, a 11 cadavre, dintre care două decapitate”, a declarat procurorul, precizând că lângă ele a fost găsit un mesaj provenit, după toate probabilităţile, de la o grupare criminală.

Conflicte în cartelul Sinaloa

Procurorul a exclus însă orice legătură cu conflictele interne din cartelul Sinaloa, care zguduie statul Chihuahua de aproape două săptămâni şi au făcut peste 40 de morţi.

Ojinaga, situat la circa 400 km de Ciudad Juarez, cel mai mare oraş din Chihuahua, are 22.000 de locuitori. Localitatea se află pe Rio Bravo, frontiera naturală cu SUA, şi faţă în faţă cu oraşul american Presidio.

Spirala violenţelor legate de crima organizată s-a soldat în Mexic peste 450.000 de morţi şi în jur de 100.000 de dispăruţi începând din 2006, potrivit cifrelor oficiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel