Australia și Noua Zeelandă au intrat în 2024. Focuri de artificii impresionante /video

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Odată cu sosirea Anului Nou, orașe din întreaga lume au pregătit spectacole impresionante.

Sydney din Australia a fost printre primele orașe care au sărbătorit sosirea noului an, oferind un spectacol de artificii epice care a fost urmărit de mii de oameni în jurul portului.

Mulțimile s-au adunat de-a lungul întregii zile pentru a ocupa cele mai bune locuri, înainte de spectacolul iconic care a implicat opt tone de artificii lansate de pe Podul Harbour și de pe Casa de Operă.

Youtube video image

Acest moment a urmat după Noua Zeelandă, care și-a început celebrarea cu un spectacol de artificii în Auckland. Insulele mici din Pacific, precum Tonga, Samoa și Kiribati, au fost primele care au spus adio anului 2023.

Ultimul loc din care va pleca anul 2023 va fi Insula Baker din Oceanul Pacific central - moment în care va fi deja 2 ianuarie în Kiribati.

Cu emoții și anticipare, omenirea întreagă se pregătește să întâmpine noul an, fiecare cultură și oraș aducându-și contribuția la marea poveste a trecerii dintre ani. Dincolo de granițe și fusuri orare, acest moment reprezintă un prilej de bucurie și speranță pentru un viitor mai luminos și prosper pentru toți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel