Austriac drogat, prins la volanul unui bolid de lux în Arad. Avea și numere de înmatriculare false

Unsplash
Unsplash

Un cetățean austriac aflat sub influența substanțelor halucinogene a fost prins în Arad.

Polițiștii din Arad au depistat, noaptea trecută, un șofer cetățean austriac, aflat sub influența substanțelor halucinogene, pe străzile din reședința județului, potrivit Aradon.

De asemenea, nu este clar cum a intrat șoferul în țară, având în vedere că numerele de înmatriculare nu aparțineau vehiculului de lux pe care în conducea.

„La data de 2 martie, în jurul orei 22.58, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 44 de ani, cetățean austriac, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor. Din verificări a reieșit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals. Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului substanțe interzise”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel