EXCLUSIV  AVANTAJUL lui Murad, candidat în Mangalia. Gușă: Asta înseamnă!

Mohammad Murad Foto: Facebook
Mohammad Murad Foto: Facebook

Cozmin Gușă a vorbit despre Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat la interviurile DC News, în timpul discuției cu invitatul Cozmin Gușă, că „Mohammad Murad, cel care a investit enorm în industria hotelieră din România, cu rezultate spectaculoase, dorește să fie primar în Mangalia. Mangalia, un oraș adormit, dar cu potențial enorm. El ar putea revigora Constanța și mai departe, intrând în toată Dobrogea”.

Cozmin Gușă a explicat apoi ce înseamnă candidatura independentului Mohammad Murad pentru funcția de primar al Mangaliei. 

„Candidatura lui Murad pentru Mangalia înseamnă candidatura pentru dezvoltarea a șapte stațiuni turistice incluse în Mangalia: Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Saturn, Jupiter, Mangalia. Toate aceste stațiuni, uitate în 20 de ani, dezvoltându-se Mamaia-Năvodari inclusiv cu contribuția lui Murad din acele vremuri. El s-a mutat acum și cu o investiție de vreo 40 de milioane, a revigorat partea de Olimp-Neptun”, a spus Cozmin Gușă la interviurile DC News.

Murad, avantaj și dezavantaj

Cozmin Gușă a dezvăluit ce dezavantaj, dar și ce avantaj are Mohammad Murad în această cursă.

„Are dezavantajul că a intrat târziu în campanie, mutându-se din Constanța în Mangalia. Dar are un avantaj al unui contracandidat unic în peisajul politic românesc, renumitul Cristian Radu, un om de la PNL, care a intrat în mandat extrem de sărac și pe ce măsură a evoluat, a strâns o avere din moșteniri. Și-a trecut în declarația de avere și câștiguri la jocuri de noroc”, a mai spus Gușă.

„Mangalia este total blocată administrativ. E un municipiu blocat. A început să fie executată silit, fiind luate bunuri imobiliare. Este un dezastru care poate fi revigorat prin principii de management și știința de a aduce bani”, a continuat consultantul politic. 

Cozmin Gușă a mai amintit, în subiectul „Mangalia” de „sudul litoralului, cu importanță strategică pentru NATO”. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel