EXCLUSIV  Avantajul lui Sebastian Burduja. Capitolul la care stă mult mai bine decât contracandidații săi la Primăria București / video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Sebastian Burduja, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Generală a Capitalei, a fost invitat la emisiunea electorală DC Votez, de pe DC News, DC News TV și DC Business, unde a explicat ce ar trebui să aleagă bucureștenii în data de 9 iunie. 

Sebastian Burduja a explicat că, în momentul votului, bucureștenii ar trebui să aleagă între trecut și viitor. El a criticat situația actuală a orașului, menționând probleme precum traficul sufocant, poluarea, lipsa căldurii și apei calde pentru zeci de mii de locuitori, și starea deplorabilă a parcurilor.

O să vă spun ce cred eu că ar trebui să se întrebe bucureșteanul când intră în cabina de vot. Are buletinul de vot în față și acolo vede mai multe opțiuni. Este simplu! E alegerea dintre trecut și viitor.

Trecutul îl cunoaștem, știm ce s-a întâmplat în acest oraș, că el este sufocat de trafic, de poluare, că sunt zeci de mii de Bucureșteni care nu au căldură și apă caldă, că parcurile Capitalei arată groaznic și că, în general, acest oraș care are forță economică și ar putea asigura locuri de muncă mai bine plătite, condiții de viață la o calitate bună, oportunități pentru copii noștri, acest oraș, cu mare potențial, a fost ținut la pământ de primarii generali pe care orașul i-a avut.

Pe de altă parte, bucureștenii vor avea alternativa pe care eu o prezint și care înseamnă acest plan serios, înseamnă echipă și înseamnă rezultatele pe care le-am avut. Ele sunt garanția cu care eu vin la Primăria Generală.", a spus Sebastian Burduja. 

 

3. Sursa foto... (de-ce-a-mers-sebastian-burduja-la-cotroceni--ce-a-discutat-cu-presedintele-klaus-iohannis_02315900.jpg)

Sursa foto: Agerpres

 

„Am adus 12 miliarde de euro în 10 luni"

Sebastian Burduja a declarat că, deși nu a realizat parcuri sau autostrăzi, a reușit să aducă 12 miliarde de euro pentru sectorul energetic în doar 10 luni.

„Nu înseamnă că am făcut parcuri sau autostrăzi, dar la Energie am adus 12 miliarde de euro, contracte semnate de mine, în 10 luni. Cred că este un record. Nu știu ce alt ministru a reușit să semneze investiții din fonduri europene, din Fondul pentru Modernizare, din PNRR și alte surse. Deci, contracte semnate, investiții care se vor face. Până în 2030, cu siguranță, vor fi absorbiți toți acești bani, dar cei mai mulți dintre ei vor fi absorbiți în următorii 2-3 ani: parcuri eoliene, centrale pe gaz, investiții în rețeaua de gaze.”, a spus Sebastian Burduja. 

 

Avantajul lui Sebastian Burduja: Știe să lucreze cu fonduri europene

Burduja a declarat că, atât în domeniul energiei, cât și al digitalizării, echipa sa a reușit să atragă și să semneze contracte în valoare de 15-17 miliarde de euro, pornind de la zero.

„Și la Energie și la Digitalizare cred că am reușit să atragem și să semnăm contracte pe apeluri pornite de noi, de la zero, de 15-17 miliarde de euro. Nu știu dacă există o performanță similară în Guvern, dar nici măcar nu e meritul meu, e meritul echipei.”, a spus acesta. 

„Trebuie și absorbite acolo. Din nefericire, administrația e foarte puțin performantă, se semnează, se întâmplă, după care durează nepermis de mult.", a completat Bogdan Chirieac. 

„Da, vă dau dreptate, dar, la noi, cei mai mulți beneficiari sunt privați și am încredere că ei le trag.”, a spus Sebastian Burduja la DC News, DC News TV și DC Business. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel