EXCLUSIV  Avem imaginile cu Andrei ”Versace”, găsit mort în casă. Celebrul detectiv criminalist Untaru, prima ipoteză în cazul morții influencerului: Sunt două urme masive de sângerare

captură video
captură video

Andrei Pârvan, cunoscut drept ”Andrei Versace”, sursă de inspirație pentru Mihai Bendeac în parodiile ”Băieți de oraș”,  a fost găsit mort în casă. 

Paznicii clădirii ar fi alertat poliția, din cauza mirosului. Imediat, a ajuns în presă comunicatul oficial. Deși nu există semne de violență, cercetările continuă ca moarte suspectă. 

În presă, au ajuns imagini video aparent scurse din anchetă care-l arată pe Andrei Versace într-o baltă de sânge, în bucătăria apartamentului - precizăm că imaginile nu le vom da publicității, dată fiind scena. Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r), a analizat imaginile ce au ajuns în redacția DCNews, observând mai multe aspecte relevante: 

”Cantitatea de sânge găsită în casă arată o moarte survenită în urmă cu 24 - 48 de ore. Locul arată destul de proaspăt. Deși traseul de sânge se întinde de la scaun spre bucătărie, pe masă sunt farfurii goale. Îl vedem căzut și probabil a avut o hemoragie foarte puternică” ne-a spus comisarul-șef, care a remarcat că ”de regulă, în asemenea situații, sunt găsite persoanele ucise sau care s-au sinucis prin tăierea gâtului”. 

Ipotezele sunt multiple, detectivul criminalist remarcând că ”ori s-a otrăvit, ori a primit altceva în loc de drog, el fiind cunoscut drept consumator de droguri”, convins că cei de la Omoruri vor răspunde la această întrebare, fiind vorba despre persoană a cărei modalitate de viață l-a transformat într-o figură cunoscută publicului larg, în ciuda lacunei educaționale. 

Revenind la masa goală, criminalistul se întreabă: ”Unde e paharul dacă a îngurgitat ceva? Sunt aspecte la care nu ai răspuns. Trebuie corelate cu alte elemente găsite la fața locului, care nu se regăsesc în filmare. Dacă a început să miroasă, înseamnă că era decedat de 24 - 48 de ore. Dacă geamul a fost deschis - și nu mă îndoiesc de asta - automat mirosul a pătruns la vecini, date fiind și temperaturile ridicate din aceste zile”. 

Întrebat, din experiență, dacă în caz de otrăvire sau supradoză, această hemoragie abundentă este o reacție normală a corpului, Mihai Untaru a recunoscut: ”Mie mi se pare foarte ciudată cantitatea mare de sânge eliminată de corpul lui, în condițiile în care s-a spus că nu s-a găsit nicio urmă de violență. Mai degrabă pare o otrăvire cu o substanță destul de urâtă. Cantitatea de sânge pierdută e foarte mare. (...) Faptul că de pe masă lipsesc pahare, căni, cum a putut ingera ceva? Cum au dispărut bunurile de pe masă? (...) Sunt două urme masive de sângerare, ceea ce sugerează două spasme. Pierderea de sânge a fost masivă, probabil asta i-a provocat și moartea”. 

Ca o opinie personală, detectivul criminalist a mai spus că imaginea ar putea transmite un dublu semnal: pe de o parte pentru consumatorii de substanțe interzise, cu privire la un nou drog, iar pe de altă parte, în cazul în care situația se complică în anchetă, ar putea fi un semnal către o persoană implicată în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel