EXCLUSIV  Avertisment pentru Pești! Daniela Simulescu: Saturn nu aduce evenimente frumoase ca-n filmele de la Hollywood, ci vine cu chestii grave

foto: Freepik
foto: Freepik

Peștii trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău. Saturn vine să-i călească emoțional!

Maturizare forțată pentru cei născuți în zodia Pești! Mulți dintre nativi se vor simți copleșiți și unii chiar vor ceda. Vor pleca de la actualul loc de muncă, vor face schimbări în relații și, odată cu noile provocări, vor crește, sub umbrela lui Saturn. Un aspect important pentru anul care vine - se anunță decizii importante și accese de "Gata! Nu se mai poate. Până aici."

"Pentru mulți, Saturn v-a adus și probleme legate de oamenii dragi. Părinți bolnavi, rude bolnave, pe lângă faptul că le-ați avut pe-ale voastre, le-ați mai avut și pe ale altora. Saturn așa vine: să vă călească emoțional. Și călirea emoțională, care există în viața tuturor, nu vine cu evenimente frumoase ca-n filmele de la Hollywood, vine cu chestii grave, serioase. Saturn aduce neajunsuri. Neajunsuri pe planul sănătății, pe planul familiei, poate și pe plan profesional. 

Sunt ferm convinsă că ați avut un "șoculeț" pe întreg anul 2023! V-ați dat seama că nu vă mai regăsiți în anumite ipostaze. V-ați dat seama că i-ați lăsat pe șefi să vă depășească anumite limite și dintr-odată nu vă mai convine. Dar nu puteți să-i schimbați, trebuie să învățați să vă schimbați pe voi. Ce trebuie să faceți voi în 2024? Să vă dați seama unde nu mai creșteți. Unde nu mai creșteți e momentul pentru o decizie care pe moment o să vă supere. Pentru că, da, aveți această tendință de codependență.

Saturn vine să vă oblige să ziceți "Gata!" Colegii-s colegi, șefii șefi, familia-i familie. Nu puteți să mai faceți o intersecție între cele două planuri. Și mulți dintre voi veți lua decizia de a părăsi actualul loc de muncă, fie pentru un al loc de muncă fie pentru a vă da timp să vă dați seama ce vă doriți de la viață. Bănuiala mea este că din 2024 veți începe să faceți pași în acest sens. Deși în anumite zile o să pară că v-ați găsit drumul, va trebui să dați puțin în spate. Saturn asta face: îți arată posibilitatea unei noi fundații, dar nu te lasă să te duci repede până acolo pentru că zice -  Ai mai făcut chestia asta la un moment și ți-a ieșit? Nu ți-a ieșit! Hai să tratăm totul pas cu pas, încet, precum melcul. Pentru că ce construiți cât timp e Saturn în semnul vostru rămâne acolo mult timp!" spune Daniela Simulescu, astrolog DC News.

Mai multe aspecte pentru nativii din Pești, aici:

         

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel