Avionul lui Prigojin s-a prăbușit, șeful Wagner a murit. Chirieac: Răzbunarea lui Putin este cumplită

Analistul politic Bogdan Chirieac nu consideră că prăbușirea avionului lui Evghenii Prigojin este un accident.

Șeful Wagner, Evghenii Prigojin, a murit în urma prăbușirii avionului său, în Rusia. La bord erau alte nouă persoane, care, de asemenea, au murit, transmite BBC. Amintim că Evghenii Prigojin a condus o revoltă eșuată împotriva forțelor armate ruse în iunie. Și Dmitri Utkin, omul de bază al lui Evghenii Prigojin s-ar fi aflat în avionul prăbușit. 

Citește mai mult aici: BREAKING NEWS  Avionul lui Evghenii Prigojin, șeful Wagner, prăbușit în regiunea Tver. BBC: Prigojin a murit - Video în articol

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus, la Antena 3, că ”Vorbim despre un avion militar, Embraer, fabricat în Brazilia. Compania Embraer este cumpărată de Airbus. Avem motive să fim încă o dată îngrijorați de ceea ce se petrece. Exclud, dați-mi voie să exclud posibilitatea unui accident în cazul lui Prigojin. Cu foarte puțină vreme în urmă plecase către Moscova - marșul către Moscova - ceva s-a întâmplat, a fost dus cu vorba, s-a speriat el, s-a retras în Belarus, Sasha Lukașenko, dictatorul din Belarus, s-a oferit el să medieze lucrurile... Acum s-a produs acest accident de avion. Rușii probabil vor încerca să dea vina pe ucraineni, deși zona în care s-a prăbușit nu avea a face cu războiul din Ucraina. Răzbunarea lui Putin este cumplită, asta putem trage ca și concluzie din această ucidere - atenție, nu că Prigojin era cât de cât ceea ce am putea numi un om, era un personaj sinistru care-și ucidea adversarii cu ciocanul, ciocan care de altfel era și pe sicriul celor care mureau din gruparea teroristă Wagner - dar vreau să spun că lui Vladimir Putin, cel care a stat la masă cu toți mai marii lumii, nu-i pasă de opinia internațională”. 

Un al doilea avion care-i aparține lui Evghenii Prigojin se întoarce deasupra Moscovei și se îndreaptă spre aeroport. Avionul are o traiectorie în zig-zag. Deplasarea este dinspre Sankt - Petersburg spre Moscova. În acest context, analistul politic a spus că trebuie să așteptăm confirmarea la Moscova că Prigojin este mort: ”S-ar putea să fi fost în al doilea avion care încă zboară”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel