Avocado umplut cu carne de pui se numără printre preparatele simple, dar de efect.
4 bucăţi de avocado tăiate în jumătate
2 bucăţi de piept de pui, fierte şi tocate
115 gr. cremă de brânză
80 gr. legume (roşii tocate, ardei roșu, ceapă verde sau alte opțiuni)
un sfert de linguriță de sare
un sfert de linguriță de piper negru măcinat
un vârf de cuțit de piper roşu
parmezan ras - opțional.
Preîncălzeşte cuptorul la 200 grade Celsius. Scobeşte miezul fiecărei jumătăţi de avocado (sau doar o parte din el) şi pune-l într-un bol. Adaugă carnea de pui, crema de brânză, legumele tocate, sarea, piperul şi ardeiul iute şi mixează-le ușor. Cu o linguriţă, umple cu acest amestec jumătăţile de avocado scobite şi presară parmezan ras.
Pune jumătățile de avocado umplute într-o tavă care nu lipește, cu fața în sus, pentru a rămâne stabile, și coace-le cel mult 8-10 minute în cuptorul preîncălzit, notează divahair.ro, până ce se topește brânza rasă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News