EXCLUSIV  Avocatul Bărbuceanu, dezvăluire din dosarul copiilor spulberați, lângă Parcul Pantelimon, de tânărul de 17 ani: Nimeni nu a spus acest lucru până acum

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Află în articol noutatea apărută în cazul tragediei din Parcul Pantelimon, București, acolo unde doi copii au fost spulberați de un tânăr fără permis de conducere!

Pe data de 28 iulie, doi copii, un băiat de 9 ani şi sora lui de 7 ani, care se aflau pe trotinete, însoțiți de mamă, au fost spulberați în parcul Pantelimon, pe o alee cu parcări de mașini, însă destinată traficului pietonal. Șoferul este un tânăr de 17 ani, care nu avea permis de conducere. În urma accidentului, băiatul de 9 ani a murit. Fetiței i-a fost amputat un picior. Imediat după accident, tinerii care se aflau în autovehicul au fugit de la locul faptei. 

Avocatul Bogdan Bărbuceanu a declarat, pentru DC News, un element de noutate în dosarul accidentului petrecut la ieșirea din parcul Pantelimon, București.

"Un element de noutate este următorul: Există dovada că în sângele tânărului de 17 ani s-au găsit și substanțe psihoactive. Nimeni nu a spus acest lucru până acum. Acum, rămâne de văzut, pentru că nu știm 100% dacă ele afectau capacitatea de a conduce, deoarece la orice testare anti-drog trebuie să se pronunțe un expert, dacă substanța și cantitatea respectivă a afectat sau nu capacitatea de a conduce un autovehicul. Acest lucru nu îl știm, deocamdată. Dacă s-au găsit niște substanțe psihoactive, știm că s-au găsit!", a spus avocatul Bogdan Bărbuceanu, în exclusivitate pentru DC News.

Bunicul copiilor spulberați în parcul Pantelimon, strigăt de disperare

Bunicul celor doi copii a făcut un apel la politicieni. Acestea dorește ca legile să fie mai aspre pentru șoferii care conduc fără permis de conducere și provoacă accidente.

"Sperăm ca măcar ea să rămână în viață. Ne bucurăm de fiecare zi alături de ea, dacă Ștefan Bogdan Andrei nu putem, care este înmormântat aici, măcar de această fetiță să ne bucurăm. E mare păcat că Dumnezeu a făcut ce a făcut, luând un suflet și schingiuind alt suflet. Ne simțim groaznic. Este o durere mare pe care o resimțim cu toții: soția mea, eu, fiul meu, nora mea. A băgat în pământ un suflet nevinovat de 9 ani și jumătate, a înjumătățit corpul unei fetițe de 7 ani jumate, iar pe noi, ceilalți patru, ne-a distrus. Pentru noi, viața nu mai are nici un sens. Acești oameni vor să scape cu control judiciar pe motiv că a fost o joacă. Nu! Cerem ministrului Justiției, cerem guvernului României, cerem Senatului României să înăsprească legile, să se dubleze pedepsele pentru cei care conduc fără permis. Aici, omul a condus conștient că se poate întâmpla ceva, dar a zis că nu e nici o problemă, că e o joacă, el plătește că are avocat," a declarat bunicul copiilor. Vezi continuarea aici!

Cum s-a petrecut accidentul din parcul Pantelimon

Amintim faptul că procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au depus la dosar imagini de pe camerele de supraveghere stradală care arată momentul în care un tânăr de 17 ani se urcă la volanul unui autovehicul, cu puțin timp înainte de a produce accidentul în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon.

Imaginile surprind modul cum un tânăr de 19 ani, cu un tricou alb, coboară de la volanul unei mașini oprite pe marginea unei străzi și face schimb de locuri cu tânărul de 17 ani, care era îmbrăcat într-un tricou negru.

Aceste imagini contrazic declarațiile rudelor tânărului de 17 ani, care spuneau în presă că prietenul său de 19 ani s-ar fi aflat la volan atunci când s-a produs teribila tragedie.

Mario Danciu, în vârstă de 17 ani, este în prezent arestat preventiv. Este acuzat că a lovit mortal cu mașina un băiat de 9 ani și a rănit-o grav pe sora acestuia, de 7 ani, în proximitatea Parcului Pantelimon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel