Avocatul din Iași care și-a aruncat iubita însărcinată pe geam, condamnat la 23 de ani de închisoare

Foto: Pixabay, de Ashby C Sorensen
Foto: Pixabay, de Ashby C Sorensen

Avocatul din Iași acuzat că și-a ucis iubita aruncând-o pe geam a fost condamnat la 23 de ani de închisoare. 

Avocatul din Iași acuzat că și-a ucis iubita însărcinată aruncând-o pe geam a primit aproape pedeapsa maximă. Sebastian Felecanu a fost condamnat în procesul în care este judecat pentru uciderea iubitei sale, Monica Cioată, la 23 de ani de închisoare. Pedeapsa maximă în acest dosar ar fi fost de 25 de ani sau închisoarea pe viață, scrie Ziarul de Iași.

VEZI ȘI: S-a constatat cum a murit avocata însărcinată din Iași care a căzut de la etajul 6

Filmul crimei din Iași

Reamintim că avocatul din Iași a fost acuzat că și-a ucis iubita însărcinată, aruncând-o de la etajul șase al blocului în care locuiau. Din spusele vecinilor, în seara zilei de 19 iunie 2022, cei doi s-ar fi întors împreună de la o petrecere, iar apoi s-ar fi certat. Deși inițial s-a crezut că este vorba despre o sisnucidere. Femeia a murit zdrobită pe asfalt. Concubinul ei a fost cel care a apelat numărul unic de urgență 112. El le-a spus oamenilor legii atunci că tânăra s-ar fi dezbrăcat și ar fi sărit în gol de la fereastra locuinței.

Totuși, în urma unui set de expertize, s-a luat în calcul varianta crimei, iar avocatul a fost trimis în judecată pentru omor calificat împotriva unui membru al familiei.

Astăzi, magistrații Curții de Apel l-au găsit vinovat în acest caz, condamnându-l la 23 de ani de închisoare. Totodată, avocatul va trebui să plătească daune morale de 210.000 euro familia victimei, dar și să plătească cheltuielile judiciare în suma de 80.000 lei. Sentința Curții de Apel nu este definitivă și poate fi contestată de avocatul lui Sebastian Felecanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel