EXCLUSIV  Avocatul Mihai Drăgan: Cum au fost făcute publice imaginile fraudei alegerilor de la Sectorul 1 / video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Avocatul Mihai Drăgan a fost invitat la emisiunea „Culisele Justiției” difuzată pe DCNews și la DCNewsTV, unde a vorbit despre frauda alegerilor de la Sectorul 1.

În emisiunea moderată de Laura Duță, avocatul Mihai Drăgan a explicat cum au fost făcute publice imaginile fraudei alegerilor de la Sectorul 1. 

„Cine se uită la această emisiune, eu îi încurajez să meargă la vot pentru că ce e drept, e drept, diferența a fost foarte mică.", a spus Mihai Drăgan. 

„Dar dacă merg la vot și se întâmplă ceva de genul cum s-a întâmplat la Sectorul 1 și nimeni nu intervine?”, a întrebat Laura Duță. 

„Nu se poate fura un asemenea procent. Dacă se votează masiv într-un sens, este imposibil să se fure. Aici s-a putut fura pentru că era vorba de o diferență de 1000 de voturi, asta s-a întâmplat. S-au modificat acele procese verbale gândindu-se că nimeni nu va observa”, a zis avocatul.

 

Cum au apărut acele imagini

 

„Știți că au existat proteste în stradă, nu erau oameni care să aparțină unor partide, erau niște protestatari care au văzut că s-au întâmplat pentru că am devoalat aceste lucruri.

Acei oameni, după ce toată lumea a plecat, au mers în zona să mănânce și când s-au întors s-au întâlnit cu niște băieți cu saci în cârcă, au recunoscut pe cineva și le-au blocat mașină pur și simplu chemând jandarmii.

Jandarmii le-au dat la o parte pe acele doamne și au lăsat să treacă. La momentul respectiv eu mă aflam într-o emisiune. Nu am știut acest lucru. În emisiunea respectivă am început să primesc imagini care urmau să se dea pe un alt post de televiziune  și nu-mi venea să cred ce vedeam.

Oamenii din echipa domnului Tudorache, fiind alertați de aceste doamne, s-au dus la clădirea respectivă care e monitorizată și s-au dus la șeful pazei să-l întrebe dacă s-au întâmplat chestiuni suspecte. S-au uitat pe camere, totul era în regulă.

În momentul în care coborau să plece acasă, o doamnă femeie de serviciu, s-a exprimat: „E, domn' primar, stați liniștiți că le-au rezolvat ei de două, trei zile. În fiecare noapte, de trei, patru nopți tot se plimbă pe aici cu saci.”

S-au întors, au derulat filmările și cineva a făcut capturi de ecran.", a spus avocatul Mihai Drăgan la emisiunea „Culisele Justiției” difuzată pe DCNews și la DCNewsTV. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel