Avram Gal, condamnat la 5 ani de închisoare, are încredere în justiție. Se retrage din viața politică și se axează pe afacerea cu burgerii cu foiță de aur

FOTO: Facebook @Avram Marius Gal
FOTO: Facebook @Avram Marius Gal

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, condamnat pentru trafic de influență, se retrage din viața politică.

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Marius Gal, a reacționat public după ce Tribunalul București l-a condamnat la 5 ani cu executare într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență.

Citește și: Politicianul patron care vindea burgeri cu foiţă de aur, condamnat la închisoare cu executare

”Viața ne oferă multe încercări, însă trebuie să avem credința și tăria de a le depăși.

În acest moment dificil pentru mine și familia mea, reprezentat de pronunțarea unei hotărâri penale de condamnare în primă instanță în privința mea, vreau să precizez că rămân pe deplin încrezător în justiție și am convingerea fermă că până la urmă se va face dreptate.

Voi exercita calea de atac prevăzută de lege și voi demonstra că sunt nevinovat”, a scris Avram Marius Gal pe Facebook.

În plus, Avram Gal, care este președinte al PSD Câmpia Turzii și intenționa să candideze la alegerile locale pentru funcția de primar al Câmpiei Turzii, și-a anunțat retragerea din viața politică.

”Vreau doar să mai anunț faptul că mă voi retrage din viața politică, pentru a evita asocierea acestui moment nefericit cu imaginea și prestigiul partidului politic din care fac parte”, a mai scris Avram Gal.

Se vinde restaurantul care vinde burgerul cu foiță de aur

Într-o postare făcută pe o rețea socială a fost pus un anunț potrivit căruia se scoate la vânzare restaurantul Transylvania Steak House, la care Avram Gal este  co-acționar alături de alte două persoane, restaurant aflat într-un cartier din Cluj-Napoca, celebru pentru burgerul de 6.200 de euri, care a făcut furori în rândul vedetelor, precum Cătălin Botezatu, ori a celui cu foiță de aur, intens promovat de Pescobar, cel care deține lanțul de restaurante Taverna Racilor.

”Vreau să fac anunțul anului! Avram Gal nu vinde niciodată, doar cumpără. Așa că, eu doresc să cumpăr acțiunile de la ceilalți doi colegi care vând.

Eu fac acum un research de piață, dar nu uitați, eu nu o să vând niciodată. Transylvania Steak House e sufletul meu, cel mai bun restaurant din România și cel mai scump!”, a spus Gal, citat de presa locală.

Onisim Dorneanu, unul dintre acționarii afacerii, a declarat, referitor la oferta lui Gal, că ”dacă are banii să plătească pentru părțile noastre, atunci cu mare drag vând. Dar din câte știu eu nu s-a prezentat nici o ofertă să pot accepta. Eu nu mai știu starea lui financiară”, a menționat Dorneanu, pentru aceeași sursă.

Citește și: Pescobar: Mă bucur că toată lumea mănâncă pește și fructe mare ca să-mi pot permite și eu cel mai scump burger din România / video 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel