Axa destin-karmă, previziuni până la 1 ianuarie 2025. Zodia care se sacrifică fără rost

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Nodurile lunare se află pe Axa Berbec-Balanță din 12 iulie 2023. Află previziunile pentru fiecare zodie, valabile până la 1 ianuarie 2025.

Nodurile Lunare tranzitează axa Berbec-Balanță, unde vor sta până la începutul anului 2025, mai exact pe 28 ianuarie. Avem în vedere mișcarea medie a Nodurilor, nu pe cea reală.  Așadar, Nodul Nord tranzitează semnul Berbecului, iar Nodul Sud pe cel al Balanței.

Ce ne arată Nodul Nord? El reprezintă lecțiile fundamentale pe care trebuie să le învățăm în această viață. Pe de altă parte, Nodul Sud simbolizează bagajul pe care îl aducem cu noi din viețile anterioare sau ca tipare transgeneraționale. De aceea, Nodul Sud este asociat cu vieți trecute, pedepse din trecut sau chiar karma.

Nodul Nord reprezintă viitorul și zona de disconfort, iar Nodul Sud simbolizează trecutul și tot ce ne este familiar. Acestea sunt puncte sensibile cu care ne naștem și pe care nu le putem controla. Din acest motiv, trebuie să învățăm să le echilibrăm.

Avem tendința de a reveni la obiceiurile moștenite sau din viețile anterioare, deoarece ne sunt confortabile. Uneori, nu vom dori să lucrăm cu elemente din trecut, ci vom dori să ne concentrăm doar pe drumul spre viitor. Aici apar conflictele și dramele.

Iată care sunt previziunile pentru TOATE semnele zodiacului până în ianuarie 2025!

Berbec/Ascendent în Berbec

Nodul Sud este în Casa a 7-a, cea a relațiilor. Pentru tine, va fi important ca relația să meargă bine! Totuși, un dezechilibru se va resimți în toate parteneriatele, fie ele afective sau profesionale. Nodul Nord îți arată că o relație nu va funcționa până nu îți îndrepți atenția asupra ta. Soluția nu se află în ceea ce spun cei din jur.

Taur/Ascendent în Taur

Nodul Sud se află în Casa a 6-a, iar Nodul Nord în Casa a 12-a. Până în 2025, pot apărea dezechilibre atât la locul de muncă, cât și în domeniul sănătății. Arhetipul Balanței, care tinde să facă pe plac tuturor, contribuie la această situație. Vrei să te înțelegi bine cu colegii, șefii și toți cei din jur. Ce indică Nodul Nord? Că te-ai cam neglijat pe tine însuți.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nodul Sud este în Casa a 5-a, iar Nodul Nord în Casa a 11-a. Trebuie să realizezi că nu ești centrul universului. Mulți nativi pot întâmpina situații mai complexe legate de copii. Ce sugerează Nodul Nord? Să îți faci planuri pentru viitor și să privești dincolo de momentul prezent.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel