"Axa Răului", întâlnire în Turkmenistan. Ce va vorbi Vladimir Putin cu președintele Iranului

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Vladimir Putin va avea o întâlnire cu președintele Iranului, Masoud Pezeshkian.

Președintele Vladimir Putin va avea o întâlnire cu președintele iranian Masoud Pezeshkian pe 11 octombrie, la Așgabat, scrie Interfax. Cei doi ar urma să discute despre situația înrăutățită brusc din Orientul Mijlociu, a declarat asistentul liderului de la Kremlin, Yuri Ushakov.

VEZI ȘI: Rana deschisă a Israelului, la un an de la atacul Hamas, din 7 octombrie 2023. Pentru Avida Bachar, care și-a văzut soția și fiul murind, există o singură soluție

„Am convenit deja asupra unei întâlniri, aceasta este o întâlnire cu președintele iranian Pezeshkian”, a spus Ushakov reporterilor, vorbind despre viitoarea vizită a lui Putin la Ashgabat.

Putin și Pezeshkian ar urma să se vadă și la summitului BRICS

Președintele rus va merge în Turkmenistan pentru a participa la forumul internațional „Relația dintre timpuri și civilizații – baza păcii și dezvoltării”. Potrivit lui Ushakov, este posibil ca Putin să țină întâlniri bilaterale în marginea evenimentului.

„Această întâlnire este de mare importanță atât pentru discutarea chestiunilor bilaterale, cât și pentru discutarea situației puternic agravate din Orientul Mijlociu”, a spus el.

Ushakov a adăugat că o altă întâlnire între Putin și Pezeshkian va avea loc în marginea summitului BRICS, care va avea loc în perioada 22-24 octombrie la Kazan.

”Axa Răului”

Reamintim că Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România, a vorbit anterior despre Axa Răului, din care face parte Iran, Rusia și China, la DC NEWS.

"Din păcate, această Axa a Răului (n.r. Iran - Rusia - China) este destul de bine ştiută. Aceste trei ţări colaborează să producă instabilitate şi rău în toată lumea. Nu este numai în Israel. Este în Africa, în America Centrală, în America de Sud şi în Orientul Mijlociu. În absolut toată lumea! Sunt în spatele tuturor problemelor de destabilizare a lumii. Bineînţeles, sunt şi în Europa. Vedem ce se întâmplă în Ungaria, în Slovacia, în Austria - propaganda şi dezinformarea care se bagă în ţările europene, inclusiv în România. 

Cele trei țări (n.r. Iran, Rusia, China) sunt responsabile pentru toate lucrurile astea. Din păcate, sunt ajutate de țări precum Coreea de Nord, ţările BRICS, Brazilia, Africa de Sud şi altele care vor să facă un ban. Este ceva groaznic! Povestea trebuie spusă. Să ne uităm unde eram acum trei ani, unde eram la sfârşitul anului 2020, la începutul anului 2021. America, atunci, avea cea mai puternică economie globală, cea mai mare din istoria Americii, era cel mai mare producător de energie - nu numai energie verde, dar era cel mai mare producător de gaz, petrol şi inflaţia era minimă. Economia era foarte puternică. Cum a venit Administraţia Biden la putere, a tăiat producţia de gaz şi petrol american - economia americană a luat-o în jos, inflaţia a luat-o în sus, economiile globale au început să se strice. Sunt țări în lume care au rata de inflație de 100%. La începutul anului 2021, acolo trebuie să ne uităm", a spus Adrian Zuckerman. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel