Azi aflăm numele noului selecționer. Pe surse deja e 90% sigur cine va antrena România

După ce Edi Iordănescu a refuzat să-și mai prelungească contractul, Federația Română de Fotbal a demarat procedurile pentru a identifica un înlocuitor.

Comisia Tehnică a votat ca primul cu care să înceapă negocierile să fie Gică Hagi. Hagi a mai refuzat în trecut posul fiind legat de Farul Constanța, formație la care nu e doar antrenor, dar și acționar, fiind complicat și din perspectivă juridică să preia naționala.

Dar Președintele Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat vineri seară la Constanța acolo unde s-au întâlnit cu Hagi și au pus la punct toate detaliile.

90% știm cine va fi noul selecționer al României

Potrivit surselor interne ale DigiSport.ro, Gică Hagi a fost convins. Regele ar urma să confirme că a acceptat postul de selecționer, azi după meciul dintre Farul și FC Botoșani care va avea loc la ora 19:00.

Un punct important al negocierilor a fost reprezentat de modul în care va fi evitat conflictul de interese. Hagi este manager tehnic la Farul, dar practic el coordonează totul acolo, astfel că, cel mai probabil, el nu va mai fi acționar principal, mai scrie sursa citată.

Chiar dacă diriguitorii FRF și-au luat o marjă de precauție și au anunțat că vor să numească viitorul selecționer până la jumătatea lunii august, Burleanu ar vrea, susțin aceleași surse, ca anunțul oficial să fie făcut săptămâna viitoare.
Ziua de marți ar putea fi ziua cea mare, dar nu se știe exact deocamdată.

Gică Hagi a fost prezent la conferința de presă premergătoare jocului din SuperLigă dintre Farul și FC Botoșani. Printre altele, tehnicianul ”Marinarilor” a vorbit și despre posibilitatea de a prelua echipa națională.

”Regele” a precizat că va dezvălui după meciul contra botoșănenilor dacă acceptă oferta de la FRF de a deveni noul selecționer al României.

”Mai întâi este meciul cu Botoșani, care este unul foarte important. Ne concentrăm asupra acestui joc, iar după meci, cu siguranță, veți afla în ce direcție voi merge.

Vă dați seama că este un proiect important la Constanța”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel