„Azilele groazei”, fenomen pur românesc sau marcă europeană? Motivul pentru care zeci de mii de bătrâni au demnitatea distrusă

Sursă foto: Pexels/ İsra Nilgün Özkan
Sursă foto: Pexels/ İsra Nilgün Özkan

„Azilele groazei”, un fenomen care naște mai multe întrebări decât s-ar fi crezut.

Pe 4 iulie 2023, procurorii DIICOT anunțau una dintre tragediile care s-au ținut în lanț în România, de-a lungul acestui an. În urma scandalului care a căpătat o mare amploare, fiind vorba despre aproape 100 de bătrâni cărora le-a fost încălcată demnitatea în feluri de neimaginat, au fost luate mai multe decizii de către autoritățile române. Una dintre acestea, pe lângă demisii și concedieri, a fost efectuarea de controale amănunțite de către autoritățile competente.

De asemenea, o mare parte din opinia publică a catalogat acest eveniment drept „marcă a la România”, fiind mai multe aspecte neprecizate de-a lungul întregului scandal.

În primul rând, nici până acum nu există declarații făcute publice din partea angajaților care au fost complici la nefericitul eveniment, iar dacă cineva se uită spre „Europa”, acolo pot fi observate câteva elemente comune cu cazul din România, ba chiar în cadrul unor azile de lux.

Citește toată știrea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel