Azilele groazei. USR cere premierului Ciolacu să publice raportul Corpului său de Control

Inquam Photos/ Octav Ganea/ Firea - Ciolacu
Inquam Photos/ Octav Ganea/ Firea - Ciolacu

Cătălin Drulă îi cere lui Marcel CIolacu să publice raportul Corpului de Control privind azilele groazei.

Cătălin Drulă, președintele Uniunii Salvați România, i-a cerut lui Marcel Ciolacu, premierul țării, să publice raportul Corpului său de Control cu privire la azilele de bătrâni, după descoperirea unui nou azil al groazei în județul Mureș.

„Cer premierului Ciolacu să publice raportul Corpului său de Control cu privire la azilele de bătrâni. Marcel Ciolacu încearcă să vorbească la televizor, dar faptele îl depășesc. Instituțiile din subordinea sa sunt fie incapabile, fie nu respectă autoritatea premierului. Este inadmisibil ca, după controale la nivel național ordonate de Ciolacu, tot societatea civilă să scoată la lumină orori din azile”, a se arată în postarea de pe Facebook a lui Cătălin Drulă.

Liderul USR menționează că „în județul Mureș a fost descoperit un adevărat lagăr, în Voluntari – da, tot în Voluntariul clanului Firea-Pandele – bătrâni sunt ținuți în seră pe cod de caniculă”.

„Această criză națională arată incapacitatea PSD de a guverna pentru oameni. Rețelele de partid o duc bine, iar oamenii fără apărare suferă. Cer premierului Ciolacu să publice urgent raportul Corpului său de Control. Oamenii onești din România au dreptul să știe dimensiunea ineficienței administrației PSD”, mai spune Cătălin Drulă.

VEZI ȘI       -      Nou azil al groazei în Voluntari, cu oameni ținuți în sere. Patronul spune că nu știe „despre ce e vorba“ / galerie foto + video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel