Baba Ganoush, preparat la mare căutare. Îl poți pregăti acasă. Rețeta pas cu pas

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a explicat cum se pregătește Baba Ganoush.

Ingrediente pentru Baba Ganoush

vinete

pastă de susan (tahini)

zeamă de lămâie

ulei de măsline

susan

usturoi

sare

piper

Pentru servit:

felii de pâine prăjite și aromate cu usturoi

Mod de preparare

Vinetele se coc pe grătar sau la cuptor, apoi se presară cu sare mare și se lasă puțin timp. După se curăță și se lasă la scurs.

Vinetele se toacă mai grosier și se adaugă într-o salatieră. Peste  se adaugă puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie și se amestecă ușor.

Se adaugă, de asemenea, pasta de susan. Se potrivește gustul cu sare și piper, dar și cu usturoiul răzuit.

Pentru această salată de vinete Baba Ganouch, cantitățile ingredientelor le potrivim după gust. Predominante vor fi, bineînțeles, vinetele coapte. Apoi vom pune câte puțin din celelalte ingrediente, până obținem gustul optim, notează a1.ro.

Servim salata de vinete baba Ganouch cu felii de pâine prăjită și aromatizată cu usturoi sau ce condimente dorim.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel