Bacău: Ministrul Justiţiei, la festivitatea de absolvire a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a fost prezent, joi, la Târgu Ocna, la festivitatea de absolvire a celor 260 de elevi din promoţia 2019 'Nicolae Bălcescu' a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare (SNPAP).

Ana Birchall a salutat prima promoţie de agenţi de poliţie penitenciară şi a felicitat cadrele didactice ale instituţiei, informează un comunicat de presă remis Agerpres de conducerea SNPAP Târgu Ocna.

În mesajul său, doamna ministru Ana Birchall îndeamnă elevii să fie mândri pentru faptul că sunt prima promoţie de agenţi de poliţie penitenciară, să fie şi să rămână oameni, să fie un sprijin în schimbarea în bine a instituţiei, să contribuie la sporirea încrederii societăţii în instituţia pe care o reprezintă şi să nu uite că adevărata valoare a oamenilor e dată de mintea şi sufletul fiecăruia, se arată în comunicatul de presă.

Festivităţile au avut loc în piaţeta oraşului Târgu Ocna iar la sediul şcolii a fost dezvelită placa de onoare şi a fost premiat şeful de promoţie.

La manifestări au participat şi directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Cristian Pleşa, directorul adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor din Republica Moldova, Vladimir Cojocaru, precum şi specialişti şi directori de penitenciare din cele două ţări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel