Badea-Ciuvică, replici despre Ciolacu, pe holurile Antena 3 CNN, fără camere de filmat

Mircea Badea a dezvăluit o discuție avută cu Mugur Ciuvică pe holurile Antena 3 CNN.

Cei doi au vorbit despre posibilitatea ca Marcel Ciolacu să candideze la prezidențiale.

„Am vorbit, pe holul Antena 3 CNN, cu Mugur Ciuvică și simt nevoia să reiterez. Uitându-mă la vizita lui Marcel Ciolacu în America, mi se pare că vrea să candideze la prezidențiale. Dorește și girul strategic pentru candidatura la prezidențiale. Mugur Ciuvică a zis că nici vorbă să candideze Marcel Ciolacu”, a spus Mircea Badea.

„Eu nu am zis chiar că nici vorbă... Am spus că, în mod normal, nu candidează. În mod normal, când treci strada, traversezi când este verde. Și atunci ai foarte mari șanse să scapi cu viață. Dacă traversezi pe roșu, ai mari șanse să te calce mașina. Să ne uităm la Adrian Năstase, Mircea Geoană, Victor Ponta. Toți au fost în SUA și au pierdut alegerile”, a spus Mugur Ciuvică.

2. GUVERN... (ciolacu-sua_77583600.jpg)

„Pare că spuneți că cine merge în America pierde alegerile”, a continuat Mircea Badea la emisiunea „Sinteza zilei”.

„Vreau să spun că oricine ar candida de la PSD, că se duce în SUA, sau că nu se duce în SUA, pierde alegerile. Și Viorica Dăncilă a fost în SUA. Și a pierdut alegerile, a pierdut și partidul, iar acum cântă pe stradă cu niște colegi. Dacă și Marcel Ciolacu vrea, ca peste un an, să cânte și el pe stradă... atunci să candideze la prezidențiale”, a zis Mugur Ciuvică. El a făcut referire la momentul în care Viorica Dăncilă, în 2022, a plimbat 50 de oameni prin trei orașe și a cântat: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”.

Apoi, Mircea Badea a zis că la precedentele alegeri, a votat-o pe Viorica Dăncilă. De asemenea, și Mugur Ciuvică a zis că a făcut la fel. „Nu regret că am votat-o pe Viorica Dăncilă! Iar în primul tur l-am votat pe Mircea Diaconu”, a mai spus Mugur Ciuvică.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu Secretarul de stat american Antony Blinken, în cadrul vizitei de lucru pe care șeful Executivului român o efectuează în aceste zile în Statele Unite ale Americii.


Agenda întrevederii a inclus subiecte care au vizat, în principal, consolidarea relației bilaterale în cadrul Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, includerea României în programul Visa Waiver, precum și aspecte legate de securitatea în zona Mării Negre în contextul războiului din Ucraina, conectivitatea în regiune și asigurarea securității energetice regionale și europene. O temă de interes pentru România abordată de premierul Marcel Ciolacu în discuția cu secretarul de stat Antony Blinken a fost, de asemenea, rolul pe care România îl poate avea în reconstrucția Ucrainei.

„Ne dorim să identificăm cele mai bune căi pentru aprofundarea și dezvoltarea relației bilaterale și pentru lansarea de noi proiecte comune, astfel încât Parteneriatul nostru Strategic să fie consolidat printr-un Parteneriat Economic aprofundat. Guvernul României va continua să asigure un climat de investiții sigur și stabil. Considerăm Parteneriatul Strategic cu SUA și procesul aflat în curs de aderare a țării noastre la OCDE ca elemente importante pentru un rol activ al României în procesul de friendly-shoring și creare de lanțuri de aprovizionare sigure, prin atragerea de investiții americane”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

VEZI ȘI: Președinte 2024 după epoca Iohannis. Badea, Ciuvică și Chirieac, previziuni despre Ciolacu - https://www.dcnews.ro/presedinte-2024-dupa-epoca-iohannis-badea-ciuvica-si-chirieac-previziuni-despre-ciolacu_940563.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel