Badea, FULMINANT la atacul lui Michelle Obama. "Atâta plexiglas în dumneaei accelerează încălzirea globală". Câte OPERAȚII estetice are, de fapt

Mircea Badea a atacat-o pe Michelle Obama, după ce aceasta a ieșit să-l critice pe Donald Trump. 

"Insuportabila creatura. Ipocrizie la apogeu. Atata plexiglas in dumneaei accelereaza incalzirea globala. Cica uraste politica :)))) Plus nu suport cartea rasismului jucata de muuulti milionari care au stat 8 ani la Casa Alba", a scris Mircea Badea pe pagina de Facebook. 

Câte operații estetice are, de fapt, Michelle Obama

La 56 de ani, Michelle Obama, nu a dezvăluit dacă are dau nu operații estetice, însă a declarat ferm, în urmă cu câțiva ani că nu a exclus ca în viitor să-și facă o intervenție chirurgicală sau Botox, însă aceasta susține că, totuși, este adepta unui stil de viață sănătos, unei diete echilobrate și al sportului.

"Femeile ar trebui să aibă libertatea de a face tot ceea ce trebuie să facă pentru a se simți bine cu ele însele. Nu mă obsedează de ceea ce mănânc, dar mă asigur că mănânc legume și fructe. Și după cum știe toată lumea, fac exerciții fizice", a spus Prima Doamnă, într-un interviu pentru revista People.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel