Bahmu îi răspunde lui Prigoană: La cum arată acum, seamănă cu un bulibaşă

Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Cuplul Silviu Prigoană - Adriana Bahmuțeanu, a renunțat la obiceiul de a-și rezolva problemele conjugale în văzul tuturor, în diverse programe televizate, însă caracterele lor vulcanice nu le permite să renunțe definitiv la înțepături ironice. La trei luni după ce un nou scandal a răbufnit în familia celor doi, Silviu Prigoană a început ieri să iasă din carapacea lui, nu la televizor, ci cu un nou look și cu o postare pe Facebook, ceea ce i-a permis Adrianei Bahmuțeanu să comenteze în stilu-i caracteristic, afirmând că tatăl copiilor săi  "seamănă cu un bulibaşă"

După ce, în urmă cu trei luni, Adrian Bahmuțeanu anunța că a părăsit vila milionarului şi s-a mutat cu chirie, împreună cu cei doi băieţi ai lor, Maximus (4 ani) şi Eduard (2 ani şi jumătate), nu fără a-l mai acuza pe tatăl copiilor săi că nu se interesează de ei, Silviu Prigoană a preferat să-şi regleze conturile cu Adriana doar la tribunal, aşa că orice frază a lui a devenit mină de aur pentru ziarişti, scrie libertatea.ro.

Ieri, pe contul său de Facebook, Silviu Prigoană a explicat, că răspuns la o întrebare, de ce acum nu-şi mai spală rufele în public, ca odinioară: “Atunci (n.r. - Adriana) pleca cu căţelul la mă-sa! Acum e vorba despre copii! Un cuplu fără copii nu este familie! Atunci puteam să râdem. Azi e profund subiectul. E greu de înţeles, dar după ce partenerul dumneavoastră vă înregistrează în intimitate şi pe urmă dă publicităţii înregistrarea, aş dori să vă văd atunci comentariile”, a precizat el.

Ulterior, fostul PDL-ist a adăugat o frază care a scos-o din sărite pe Bahmu: “Relaţia mea cu Adriana şi familia mea e o chestie pur personală, nu poate fi comentată public de către mine, că doar nu sunt neam de cioară! Pentru cei îngrijoraţi de familia mea, am un mesaj: 'Vedeţi-vă de familia şi viaţa voastră'. Cu sinceritate, Silviu Prigoană".

În replică, Adriana Bahmuțeanu i-a reproșat că trebuia să ia referințe despre ea, înainte a de decide să aibă copii împreună, afirmând că noua imagine a lui Prigoană aduce cu cea a unui "bilubașâ".

"Nu sunt neam de cioară, că doar neamul meu nu poartă fuste lungi. De ce nu s-a interesat în anturajul meu dacă şi-a dorit copii cu mine? La cum arată el acum, cu barbă, îmbrăcat sport şi neglijent, seamănă cu un bulibaşă”, a comentat Adrian Bahmuțeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel