EXCLUSIV  Balanțele, protagoniștii săptămânii. Daniela Simulescu dezvăluie influențele Eclipsei de Soare și Lunii Noi

Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Pe 1 octombrie, Mercur se va alinia cu Soarele în semnul Balanței, creând o tendință de a evita confruntările pentru a menține armonia. Cu toate acestea, aspectele astrale din primele zile ale lunii vor aduce provocări și noi oportunități, în special pentru cei cu marcaje cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). Evenimentul central va avea loc pe 2 octombrie, când Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Balanță vor influența puternic dinamica personală și socială, implicând Soarele, Luna, Nodul Sud, Mercur și Lilith.

Citește și: Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, recomandări pentru cei din zodia Fecioară

Daniela Simulescu, astrologul DCNews și redactor-șef Astrosens, avertizează că, deși evenimentele majore nu sunt de așteptat în mod obișnuit în timpul unei Luni Noi, această perioadă nu trebuie subestimată. "Este esențial să rămâi atent, mai ales dacă ai marcaj cardinal, pentru că nimic nu este întâmplător în această perioadă", explică ea. Aceasta subliniază că influențele astrale vor crea un cadru favorabil pentru schimbări și decizii importante, în special în sfera relațiilor și a alianțelor.

Pentru cei care își încep relații sau explorează noi legături, perioada 1-6 octombrie se anunță a fi deosebit de interesantă. Lilith, un simbol al rebeliunii și nonconformismului, va influența dinamica relațiilor în mod neobișnuit. "Lilith nu are de-a face cu relațiile tradiționale sau impuse social, precum căsătoria sau relațiile de lungă durată. Ea favorizează relațiile neconvenționale, cele la distanță sau bazate pe o înțelegere mentală profundă", explică Daniela Simulescu. 

Balanță și ascendent în Balanță

Pentru nativii din Balanță sau cei cu ascendent în Balanță, săptămâna aceasta va fi una de reînnoire și schimbare. "Protagoniștii săptămânii sunteți voi. Aceasta poate fi prima filă dintr-o poveste nouă. Deși Luna Nouă nu aduce de obicei evenimente imediate, este un moment excelent pentru a provoca schimbări în viața voastră", spune astrologul. Daniela Simulescu recomandă Balanțelor să îndrăznească mai mult și să-și permită mici bucurii și noutăți, fie că este vorba de achiziționarea unor obiecte noi, călătorii în locuri necunoscute sau încercarea unor activități noi.

"Chiar dacă dați un ban în plus, aveți nevoie de prospețime, de noutate, de provocare. Ciorba reîncălzită devine otrăvitoare la un moment dat, din multe puncte de vedere: profesional, relațional, social", adaugă astrologul, subliniind nevoia de a ieși din rutină și de a încerca lucruri noi în această perioadă.

Ea remarcă, de asemenea, influența lui Lilith asupra Balanțelor în această săptămână, care aduce un impuls de rebeliune și dorința de a experimenta lucruri noi. "Eclipsa aceasta beneficiază de Lilith, și mă face să cred că aveți mai mult curaj să îndrăzniți. Sunteți mai nonconformiști, mai rebeli, iar dacă nu ați putut să o faceți în copilărie sau adolescență, acum este momentul", spune Daniela Simulescu, încurajând nativii din Balanță să-și depășească limitele impuse de societate sau de propriile rețineri.

În finalul săptămânii, când Mercur va forma un careu cu Marte, nativii din Balanță ar putea simți o creștere a tensiunilor. "La sfârșitul săptămânii, s-ar putea să fiți mai arțăgoși. Nu prea vă stă în fire, dar din când în când este sănătos", mai spune astrologul.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel