Bale nu va pleca de la Real Madrid sub formă de împrumut, anunţă impresarul galezului

Gareth Bale va pleca de la Real Madrid doar printr-un transfer definitiv la o altă echipă, un eventual împrumut nefiind luat în calcul, a anunţat impresarul fotbalistului galez, citat de presa britanică.

"Gareth este unul dintre cei mai buni jucători ai planetei. Pot să vă garantez că nu va fi împrumutat la niciun alt club", a declarat impresarul Jonathan Barnett pentru Sky Sports.

Bale nu intră în planurile antrenorului Zinedine Zidane pentru sezonul viitor, iar oficialii lui Real Madrid încearcă de mai mult timp să-i găsească o nouă echipă. 

Ziarele spaniole evocă drept posibilă destinaţie China, unde galezul ar deveni, în cazul în care ar accepta oferta, unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai planetei.

"Gareth este jucătorul lui Real Madrid şi, pentru moment, va continua ca jucător al lui Real Madrid. Dacă va exista o ofertă care să ne convingă, lucrurile se pot schimba, iar el ar putea pleca într-o zi ori într-o săptămână. Sau va rămâne la Real Madrid încă trei ani, până la finalul contractului", a adăugat Barnett.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel