Balotteli, în vizorul clubului Flamengo

Atacantul internaţional italian Mario Balotelli, aflat fără echipă de la finalul contractului cu Olympique Marseille, ar fi "interesat" de ideea de a juca la Flamengo, a anunţat, luni, preşedintele clubului brazilian de fotbal, citat de AFP.

"Am purtat discuţii cu el şi s-a arătat interesat de ideea de a juca aici", a explicat Rodolfo Landim, citat de presa locală.

"Este un mare jucător, fără îndoială, dar de aici până să semneze cu noi mai este cale lungă. Este adevărat, însă, că este liber de orice angajament", a adăugat el, precizând că responsabilii clubului s-au întâlnit cu jucătorul în vârstă de 28 de ani în Europa.

Canalul Sky Sports Italia a vehiculat deja posibilitatea de a-l vedea pe "Super Mario" evoluând la Flamengo, pentru un contract de doi ani şi jumătate.

Atacantul italian, care a jucat cu naţionala Italiei în Brazilia la Cupa Confederaţiilor din 2013 şi apoi la Cupa Mondială din 2014, nu şi-a ascuns niciodată fascinaţia pentru ţara fotbalului.

Aflată pe locul 3 în campionatul Braziliei, Flamengo a fost foarte prezentă în ultimele luni pe piaţa transferurilor, repatriindu-i pe experimentaţii Rafinha (ex-Bayern Munchen) şi Filipe Luis (ex-Atletico Madrid).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel