Acest truc este cel mai eficient. Te ajută mai mult decât ai fi crezut. Iată cum funcționează și de ce ar trebui să ții bananele în frigider, în pungi negre.
Dacă ați sărat prea tare ciorba, atunci puneți cereale într-un tifon. Acestea vor absorbi rapid excesul de sare din ciorbă.
Adăugați în supă o coajă spălată de banană (eco) și carnea va fi mai moale. De asemenea, carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apă.
Bananele păstrate în frigider nu se vor mai oxida, dacă vor fi învelite într-o pungă de culoare neagră.
Vezi și: Trebuie să pui ciocolată în filtrul de cafea. Rezultatul va fi spectaculos!
Prăjitura FLORENTINA, rețeta pe care trebuie să o încerci. Se face rapid și o vei devora!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu