Banciu: Becali nu mai poate fi exploatat de cei care știau că e un cretin

Radu Banciu a comentat, joi seară, situația în care se află Gigi Becali, după ce acesta a mai  primit un spor de șase luni de închisoase cu executare la pedeapsa de 3 ani pe care a are de executat în dosarul MapN.

 „Cred că va suporta destul de greu această singurătate. Nu are libertatea pe care și-ar dori-o. Să se mai ducă pe la meciuri, să mai dea interviuri, să meargă la palat. Și-a pierdut exercițiul vorbirii degeaba la televizor. Nici nu mai poate să fie exploatat de cei care știau că e un cretin dar mizau pe chestia asta, că prinde la public”, a spus Radu Banciu.

 El a comentat și pe marginea susținerii românilor față de finanțatorul Stelei, care a și prezentat joi în instanță mai multe scrisori de la cei care îl vor în libertate.

 „A lăsat în spatele lui mai multe regrete. Omul simplu e automat și credul. Așa cum oamenii l-au iubit și pe Dan Diaconescu, fără să-și pună întrebarea cum a făcut avere. Așa și la Gigi, un om care nu avea talent, cu un bagaj limitat de cunoștințe și cultură, care i-a atras totuși pe cei nevoiași, deși era total diferit de el, un burghez. Gigi Becali nu a avut niciodată o meserie, a făcut doar bișniță. El îmăpărțea, era aparent generos, dar el nu muncea pentru banii ăia. Erau bani furați, așa sigur că poți să dai”, a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel