Bănescu trage concluziile, după scandalul cu maneaua la concertul Coldplay: S-a pliat ca nuca-n perete!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Vasile Bănescu a trannsmis un mesaj, după ce la concertul Coldplay s-a cântat o manea.

Vasile Bănescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care în își exprimă dezacordul față de alăturarea unei manea cu un concert de o asemenea anvergură.

„Maneaua (importată, degradată, puternic etnicizată, a cărei originalitate supurează exclusiv din torturarea limbii române și din imaginarul grotesc al textierilor) e invitată uneori, în accese de milă ideologică care ratează mereu realitatea, direct din rafinata bătătură a petrecerilor lăutărești pe scene înalte, chiar „culturale”, unde se pliază adecvat - ca o nucă pe un perete - la conținutul evenimentului parazitat.

Ceva caracteristic societății care se dă în spectacol și al cărei nivel cultural culminează în idolatrizarea extatică a divertismentului bășcălios, cu „dujmanii” nemilos.

Aceeași societate votează dezinvolt, pentru că i se pare cool, strâmbii, pociții și impostorii loviți de delir ultranaționalist și antieuropean, adică riguros antinațional. „Patriotism” zgomotos și bine remunerat. Manelizat“, a scris Vasile Bănescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI          -        Care e problema, de fapt, cu Babasha și huiduielile de la concertul trupei Coldplay

Reamintim că, miercuri seară, la concertul Coldplay, Chris Martin l-a chemat alături de el, pe Arena Națională, pe Babasha:

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă“, a zis Martin.

În timp ce era fluierat și huiduit de o parte a publicului, tânărul a continuat să fie susținut de solistul Coldplay, care a continuat să cânte alături de el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel