Bărbat agresiv, oprit cu focuri de armă. Scandalagiul de 72 de ani s-a potolit abia după ce luptătorii SAS au tras gloanțe de cauciuc

Şefă a serviciului de sănătate publică, sub protecția poliției, după ce a fost amenințată cu moartea de antivacciniști / Foto: Pixabay
Şefă a serviciului de sănătate publică, sub protecția poliției, după ce a fost amenințată cu moartea de antivacciniști / Foto: Pixabay

S-a intervenit cu trupe SAS.

Un bărbat de 72 de ani din localitatea Corunca, care făcea scandal şi a început să arunce diverse obiecte spre poliţiştii sosiţi la faţa locului, a fost oprit după ce au fost trase trei focuri de armă cu bile de cauciuc, în zona picioarelor, de către lucrătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş, informează Agerpres.

"La data de 19 august 2024, în cursul dimineţii, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Miercurea Nirajului au fost solicitaţi să intervină la un scandal aflat în desfăşurare la un imobil din Corunca. La fata locului, s-a stabilit identitatea persoanei implicate, fiind vorba de un bărbat, de 72 de ani, din localitatea Corunca, care, la vederea echipajului, a început să se manifeste violent şi să arunce cu diferite obiecte. Având în vedere starea de agresivitate manifestată de cel în cauză, au fost executate 3 focuri de armă, cu alice de cauciuc, în zona membrelor inferioare, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş imobilizând bărbatul în cauză", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Înainte ca poliţiştii să intervină, bătrânul ar fi agresat o femeie de 74 de ani şi ar fi ameninţat cu acte de violenţe o altă femeie de 43 de ani.

"Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, fiind internat la psihiatrie. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest caz şi luării măsurilor legale", a arătat IPJ Mureş. 

Tot mai multe cazuri cu bărbați agresivi

În urmă cu doar câteva zile, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat, pe strada Baba Novac, din cauza unui loc de parcare.

Ajunși la fața locului, oamenii legii i-au legitimat și identificat pe cei doi, moment în care bărbatul a devenit recalcitrant, afișând agresivitate verbală față de aceștia. În consecință, bărbatul a fost imobilizat și dus la sediul poliției, unde a fost sancționat contravențional.

Sâmbătă, 17 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 47 de ani din Botoșani pentru că ar fi avut un comportament agresiv față de fiul său de 14 ani. Ordinul de protecție, valabil pentru cinci zile, a dus la evacuarea bărbatului din locuința comună și impune acestuia să păstreze o distanță de cel puțin 200 de metri față de copil și de orice loc în care acesta se află.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel