Bărbat cercetat pentru trafic de influenţă în Arad după ce ar fi promis posturi în MAI

FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo

Un arădean este investigat penal pentru trafic de influenţă în formă continuată, după ce ar fi garantat unor indivizi că îi va sprijini în obţinerea unor posturi în cadrul instituţiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne, primind sume de mii de euro de la doi denunţători.
 
 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, faptele s-au petrecut în toamna anului trecut.

"Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în perioada septembrie-octombrie 2023, inculpatul F.L. a pretins şi primit de la martorii denunţători M.D.F. şi M.P.C. sumele de 8.000 de euro şi 7.000 de lei, în mai multe tranşe, în schimbul promisiunii că va facilita angajarea celor doi la instituţii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne - la Poliţia de Frontieră Oradea şi la Subunitatea de Pompieri din oraşul Ineu, judeţul Arad", se arată în comunicat.

Anchetatorii arată că, pentru a fi convingător, arădeanul a indicat numele unor persoane care deţin funcţii în interiorul sistemului, prin intermediul cărora ar fi putut facilita accesul la posturile promise, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel